Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyoldalú szerelem, mit tehetnék hogy ez ne csak részem
ről legyen az?
Figyelt kérdés
Előszőr is tanácsot kérnék de olyat ami nem veszi el a kedvem amiben nem azt írjátok hogy felejtsd el hagyd a franc ba vagy hasonlók, a kérdésem az lenne hogy van egy külföldi lány 19 éves hát eléggé híres a lány Mert Amerikában énekes, de nekem nem ezért kell az a lány hanem mert egyszer egy koncertjén kint voltam és akkor egyáltalán nem ismertem munkásságát meg úgy magát a lányt sem szóval nagy ban le tojtam hogy ki ő, el mentem a koncertjére mert be fűzött az eggyik ismerősőm és a rokonom így hát muszály volt el mennem velük , szóval a lényeg hogy hátul a Backstage ban oda csaltak az ismerősőm és a Rokonom ahoz az Amerikai énekes nőhöz nem akarom le írni a nevét mert ez nem reklám helye vagy valami szóval oda csaltak hozzá hogy csináljunk képet vele , oda mentem meg történt aztán váltottunk pár szót persze az ismerősőm segített néhány mondat erejéig mert hülye vagyok Angol ból de ott a lány nak nagyon meg fogott a személyisége és adott egy puszit is az arcom ra nagyon meg tetszett a lány az hogy ilyen közvetlen és barátságos és szinte ugyan azokon a dolgokon ment keresztűl mint én, ezért is magával ragadott az a lány pedig előtte magasról le tojtam őt nem érdekelt de rá jöttem hogy ő nagyon olyan mint én rá jöttem hogy hiába keresgélek ithon magam nak barátnőt senki meg se közelítí azt az Amerikai 19 éves lányt amikor közelebb kerültem hozzá olyan érzést váltott ki belőlem mint amit a legelső szerelem nél érez az ember, rengeteg lánnyal meg próbáltam már de hosszú idő utánn csak ez a lány tudott olyan érzést ki váltani belőlem , mit tegyek? Tudom messze van meg híres de engem ez nem érdekel csak vissza tartanak bizonyos tényezők önbizalom hiány pénz stb , normális tanácsokat várok, lehetséges hogy sikerűlne mert az eggyik ismerősőm nek is Amerikai párja van nagyjából meg tanította Magyarul ezért nem látom akadályát, csak az önbizalom hiány az akadály meg nem tudok annyira Angolul és a pénz is akadályoz.
Nincs pénzed, nem beszélsz angolul, önbizalomhiányos vagy (valószínűleg hátrányos külsővel) és így akarsz egy amerikai sztárt?
Szerinted egy amerikai befutott énekesnek pont te kellesz majd? Hány éves vagy, vagy hány évesen gondolkodsz? A szomszéd lányt sem mered megszólítani, nemhogy majd te meghódítasz egy amerikai lányt 12.000 km messziről? Nem bántani akarlak, de igen elrugaszkodott vágyaid vannak. Elsőnek legyen munkahelyed, szakadj le a családi fészek kényelméről, mert ha össze is jöttök, akkor az anyádék házának a kisszobájába fogtok költözni? Ugye érzed, hogy nevetséges vagy ...
2020. szept. 10. 14:31
2/8 anonim válasza:
Sajnos nem sok jóval tudnálak biztatni úgy, hogy
- se magyarul, se angolul nem tudsz,
- csóró vagy,
- egy kontinens választ el tőle,
- és végül még egy kérdést sem tudsz a megfelelő rovatba kiírni.
(Ugyanis ez az "otthon" kategória.
2020. szept. 10. 14:37
3/8 anonim válasza:
Fuh micsoda hülye emberek vannak.
Magyarul nem tudsz normálisan írni...
2020. szept. 10. 14:41
4/8 anonim válasza:
Te jó ég! Megette az egér a központozási jeleket a billentyűzeteden? Ekkora zagyvaságot! :-D
2020. szept. 10. 14:43
5/8 anonim válasza:
Hahahahaha nyugi, majd kinövöd ezt az ostoba álmodozást.
2020. szept. 10. 17:20
6/8 A kérdező kommentje:
Az ilyen kommenteket hanyagoljuk ha lehet, pozitív tanácsokat kértem nem helyes írásból kioktatást,ha nem tudsz normális választ adni csak olyat amit eddig írtak a többiek akkor ne is valaszolj,bunkózásból meg a kioktatas ból elég legyen, nem arra voltam kivancsi hogy ki hogyan próbál le beszélni a dologról és főleg nem arra hogy hol és mennyi vesszőt hagytam le vagy éppen pontot, köszi .
2020. szept. 10. 17:32
7/8 anonim válasza:
Írni akartam, de rájöttem, kár a gombkopás miattad.
2020. szept. 10. 18:11
8/8 anonim válasza:
Cuki vagy. Én a 40 éves Harrison Fordba voltam szerelmes. De aztán felnőttem és lettem még sokkal szerelmesebb átlagosabb pasikba.:))) Pedig nála jóképűbbet azóta se láttam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!