Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bizonyos hazugságokra szükségü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos hazugságokra szükségük van a nőknek?

Figyelt kérdés

Nyilván rendes férfi nem csalja meg a barátnőjét és nem szórja el a közös pénzt, de vannak dolgok, amikben tapasztalatom szerint muszáj hazudni. Például:

-Ő az egyetlen szép nő a világon, soha senki mást nem tartottam vonzónak és nem is fogok a következő 40 évben.

-A volt barátnőimet sosem szerettem, csúnyák, buták, az ágyban bénák, nincs egyetlen szép emlékem sem velük és mindegyikkel úgy lett vége, hogy a mai napig utáljuk egymást.

-Sosem érzek félelmet, bizonytalanságot, mindig pontosan tudom, mit kell tenni és azt is teszem, nem ingok meg soha semmiben, ez mindig is így volt egész életemben.

2020. szept. 5. 10:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
96%

Nem megoldás és nem túl felelősségteljes, hogy mindent a nőkre hárítasz. Milyen esetben nem bírta elviselni a párod az őszinteségét? Mit mondtál neki? Hogyan mondtad? És mennyiszer kellett végig hallgatnia?

Igen vannak olyan nők, akik nem akarnak tudni semmit a multadról és arra sem kíváncsiak, hogy az utcán melyik másik nő jön be neked, de te meg lehetnél megértő a pároddal és hanyagolhatnád ezeket a témákat akkor.

2020. szept. 5. 11:40
 22/34 anonim ***** válasza:
67%

6#

Ha ez a tapasztalatod,akkor elég buta nők voltak.

Egy okos nő méltatlannak találná ezeket a hazugságokat,mert azt gondolná,hogy primitívnek tartod.

Ilyenekkel ne is próbálkozz bókolni,vagy mondani,mert nagyon gáz!!

2020. szept. 5. 12:00
 23/34 anonim ***** válasza:
34%
Az egész társadalom és civilizáció hazugságokon alapszik. Amiket általában nem is illik vagy szokás bolygatni. Ez amiket felsorolsz nem tudni létezőek-e, de ha igen, akkor is csak a lista "alján" vannak, ennél sokkal durvább hazugságokat fogad el a komplett társadalom, amolyan "tudjuk, hogy így van, de inkább nem törődünk vele" alapon. Lásd azt, hogy teljesen természetesnek van véve, hogy a politikus sikkaszt, egyes rétegek bűnöznek, hogy az egyenlőség mese (bármilyen téren) nem működik, hogy sok dolog csak az alternatíva hiánya miatt létezik a jelenlegi formájában.
2020. szept. 5. 12:07
 24/34 anonim ***** válasza:
90%

Az a baj, hogy sok férfi (a kérdező is) nem tud különbsèget tenni őszintesèg és bunkóság között.

Bunkó vagy, nem őszinte.

Könnyű kiokàdni magadból mindent, ami a csövön kifér, és hárítani a felelősséget, hogy te csak őszinte voltál. Pedig csak szimplàn egy bunkó vagy.

Őszinte lehetsz úgy is, hogy empatikus vagy, de neked ez nyilván ismeretlen fogalom.

2020. szept. 5. 12:16
 25/34 anonim ***** válasza:
78%

(Nem olvastam még a válaszokat, kommenteket)

Az első kettő marhaság.

A harmadik, egyértelmű, hogy egy férfi is lehet bizonytalan, tanácstalan a megoldást tekintve, de jó, ha nem bújik a nő háta mögé, hanem próbálja tartani magát. Ez nem azt jelenti, hogy nem beszélhet a félelmeiről, mert kell, hogy beszéljen, jó ha beszél, erősíti a kapcsolatot, de mutatni ne azt mutassa. Próbálja megoldani a dolgokat.

2020. szept. 5. 12:30
 26/34 anonim ***** válasza:
63%

Azontúl, hogy leírtál 3 orbitális butaságot, gondolod, hogy létezik bárki is, aki felnőtt és ezeket beveszi?? Úgy is tudja értelmes ember, hogy hazudsz.

Én rá is szóltam anno a páromra, nyilvánvalóan ezek nem valós dolgok. Csak nem értettem miért akar nekem hazudni, mikor sosem "kértem": szeretem magam eléggé ahhoz, hogy tudjam, léteznek más vonzó nők is ( + látom is ugye ;) ), plusz féltékeny sem voltam ok nélkül soha.

Ha adhatok egy tanácsot: mindenki magából indul ki.

Mivel ő bizonytalanabb volt magában, kivetítettem rám ezeket hogy "nem szabad mondani" de helyretettem, hogy ezt ne.. A legutóbbiból 100% hogy tanult is, hogy ne hazudjon, mert majdnem szakítottam.

Szóval: ha te bizonytalan vagy, és nem vseled el, hpgy rajtad kívül bizony vannak helyes, vonzó pasik, hogy nem te vagy a legkirályabb/legmacsósabb stb, de jóban vagy magaddal, akkor nem lesz gond.

De aki ezeken töri az agyát, hogyan feleljen meg másnak és hogy hazudni kell, arról ez tuti nem mondható el.. Szóval nálad is igaz: magadban tedd rendben a dolgokat, és ne te találd ki, hogy a másik mit tud vagy nem tud "elviselni", mert az valójában a te gondolataidból fakad..

2020. szept. 5. 12:32
 27/34 anonim ***** válasza:
57%

Butaság, és a dolgok kisarkítása, amit mondasz.

A szépséget illetően: az ember ízlése és véleménye idővel sokat változik. Lehet, hogy akit 4 éve a legszebbnek gondoltam, azt most már nem. Nagyon kevés olyan barátnőm volt, akit ne a legszebbnek gondoltam volna, amikor jártam vele. Meg aztán én a romantikus túlzásokat nem bélyegezném hazugságnak.

A második: hacsak nem valami primitív érzelmi toprongy éretlen kis fruskát szedsz fel, akkor ilyeneket teljesen felesleges mondanod. Sőt, egy ép érzelmű emberben ez pont, hogy visszatetszést kelthet. Aki kicsit is értelmes, az megérti, felfogja, és teljesen természetesnek veszi, hogy volt az életedben más is a mostanin kívül.

A harmadik: nem hinném, hogy egy komoly kapcsolat kulcsa a hazudozás lenne. Ellenkezőleg: az őszinteség mindennek a kulcsa. Mit ér egy kapcsolat, ha az érzéseinkről is kamuzni kell?

2020. szept. 5. 12:36
 28/34 A kérdező kommentje:
Pedig én azt látom, hogy a férfinak mindig tökéletesnek, sérthetetlennek kell mutatnia magát, különben a nő harap, mennek az üzenetek a barátnőknek.
2020. szept. 5. 12:41
 29/34 anonim ***** válasza:
75%
Wtf. :D Senki nem tökéletes, kár annak mutatni magad
2020. szept. 5. 12:43
 30/34 A kérdező kommentje:
De a nők mégis elvárják.
2020. szept. 5. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!