Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos hazugságokra szükségük van a nőknek?
Nyilván rendes férfi nem csalja meg a barátnőjét és nem szórja el a közös pénzt, de vannak dolgok, amikben tapasztalatom szerint muszáj hazudni. Például:
-Ő az egyetlen szép nő a világon, soha senki mást nem tartottam vonzónak és nem is fogok a következő 40 évben.
-A volt barátnőimet sosem szerettem, csúnyák, buták, az ágyban bénák, nincs egyetlen szép emlékem sem velük és mindegyikkel úgy lett vége, hogy a mai napig utáljuk egymást.
-Sosem érzek félelmet, bizonytalanságot, mindig pontosan tudom, mit kell tenni és azt is teszem, nem ingok meg soha semmiben, ez mindig is így volt egész életemben.
Az első kettő baromság, csak önbizalomhiányos, betegesen féltékenykedő emberek nem tudják elviselni a tudatot, hogy mást is vonzónak tartasz. Nyilván azért hangoztatni nem kell, neked se esne jól, ha az utcán sétálva folyton megjegyezné, hogy hú azért a pasiért levágnám a fél karomat vagy ilyesmi :D A második pontról meg annyit, hogy szimplán nem kell beszélni az exekről, vagy ha valami kapcsán mégis szóbakerülnek, akkor “érzelemmentesen” kell beszélni róluk, mert ha dühöt, haragot vagy ilyen “hm mi lett volna ha..” érzést váltanak ki belőled, az azt jeleni, hogy nem vagy túl rajtuk.
A harmadik ponthoz meg annyit, hogy nyilván a félősség, határozatlanság nem túl férfias dolog, de mindenki szokott bizonytalan lenni. Ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne az illető határozott jellem, csak a nyafogás, pesszimizmus meg társai nem túl vonzó tulajdonságok :D
"-Ő az egyetlen szép nő a világon, soha senki mást nem tartottam vonzónak és nem is fogok a következő 40 évben."
Ez abszolút butaság. :D Pontosan tudom, hogy vannak nálam szebb lányok (ahogy a barátomnál is szebb férfiak), de ez miért zavarna? Tudom az erősségeim, tudom a gyengéim, így van egy egészséges önképem, ezért se kezdek el hisztizni, ha a közös filmezés során a barátom tekintete tovább van Natalie Dormer-en (megértem, szerintem is nagyon szép nő), mint lehet kéne. Aki ezt elvárja, annak egyszerűen nincs egészséges önképe és nem is túl eszes. Őt se zavarja, hogy én is hajlamos vagyok több figyelmet fordítani Tom Hiddleston erényeire.
"-A volt barátnőimet sosem szerettem, csúnyák, buták, az ágyban bénák, nincs egyetlen szép emlékem sem velük és mindegyikkel úgy lett vége, hogy a mai napig utáljuk egymást."
Ez de hülyeség. Sőt, ezzel a srác csak magát égetné be, hiszen felmerül a kérdés, hogy akkor miért volt együtt egy ilyen lánnyal? A barátomnak egy exe van, akit ismerek és egyébként egy tök jófej lány. Megértem, hogy mit látott benne és azt is, hogy végül miért nem vált be.
"-Sosem érzek félelmet, bizonytalanságot, mindig pontosan tudom, mit kell tenni és azt is teszem, nem ingok meg soha semmiben, ez mindig is így volt egész életemben."
Mivel ilyen ember nincs, butaság úgy tenni, mintha te lennél az. A halálom, ha valaki tesze-tosza és azt se tudja, hogy mit akar, de amíg nem ez az állandó, addig nincs ezzel baj. Mindenki életében vannak olyan szakaszok, amikor nem tiszta minden. Neki is volt pár hét, amíg egy családi tragédia után sokat volt maga alatt és nem tudta, hogy mit csináljon, és amennyire tudtam, segítettem, mert fordított esetben ő is ott lenne nekem. Nem várhatod el valakitől, hogy kizárjon ennyire alapvető és erős érzelmeket.
Vannak nők, akik nem bírják az őszinteséget. És? Akkor velük nem jössz össze, de azt feltételezni, hogy a nőknek alapvetően szükségük van a fentiekre egy nagyon ostoba elgondolás.
22/L
Nem bírod megérteni, hogy nem a nők ilyenek, hanem bizonyos emberek? Én nőként sosem vártam volna el egyetlen ilyen hazugságot sem, nem vagyok debil, tudom, hogy mást is szeretett előttem, sőt. Nálam nagyon jó szűrő, ha szidja az exeket, kuka. Rólam is így fog majd mocskolódni ha szakítunk, ráadásul nem vállal felelősséget a döntéseiért.
Ugyanis az, hogy ezek e nők ilyenek voltak, őket minősíti (ostoba, primitív libák) de hogy te csak ilyen nőkkel voltál együtt, az meg téged minősít. Minimum annyiban, hogy kizárólag külső alapján válogatsz, mert hogy nem jellem alapján az hót ziher. Vagy te is ilyen primitív vagy és fel sem tűnik, vagy nem vagy ilyen, de egy végtelenül felszínes ember. Döntsd el melyik és dolgozz rajta, ha tudsz. Ha nem, további jó siránkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!