Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem valakibe,de mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nyaraláson ismertem őt meg. De túl messze lakik. Megtaláltam facen ,bejelöltem,ő is visszajelölt.
Nem tudom mit csináljak? Szerelmes vagyok belé
2020. szept. 1. 21:39
1/8 anonim válasza:
Ha fiú vagy verd ki a képeire, ha már megtaláltad, ha lány, akkor álmodozz szépeket vele.
2/8 A kérdező kommentje:
Vissza fogok menni jövőre hozzá,csak miatta.
Ha ott lesz mondjam el neki,hogy csak miatta jöttem?
2020. szept. 1. 21:51
3/8 anonim válasza:
Bővebben? mennyit beszéltetek? kavartatok?
4/8 A kérdező kommentje:
Még nem
2020. szept. 1. 22:01
5/8 anonim válasza:
#2: addigra már nem leszel szerelmes.
Ez nekem erősen tini problémának tűnik.
6/8 anonim válasza:
Beszéltetek egyaltalán pár mondaton kívül? Ez max vonzalom a részedről, nem is ismered. Engedd el ezt a témát, jobban jársz
7/8 A kérdező kommentje:
Igen beszélgettünk
2020. szept. 1. 22:10
8/8 anonim válasza:
Te vagy az Hajnalka? Írj már rá!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!