Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek egy özveggyel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy özveggyel?

Figyelt kérdés

Vagy egy olyannal akinek elhunyt a párja (barátnője/pasija, élettársa, felesége/férje) akit szeretett ?

Csak amiatt kérdem mert az a személy már nem rivális vagy ellenség, ott van a Szerelmed szívében.

Ez csak nekem ilyen megrázó? Tudom, ez egy primitív gondolat, de ez nekem még a nős pasinál is furcsább, szokatlannabb.

Még ha csúnya dolog is.

2020. aug. 27. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. aug. 27. 23:34
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Nem! Mivel egy szeretett személy elvesztése ilyen módon nem olyan mint egy válás, ahol sok esetben haraggal megy szét a pár. Az elvesztett személy helyébe nem olyan könnyű lépni, feledtetni annak hiányát, és leendő partner még évekig sirathatja azt.
2020. aug. 27. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Simán.
2020. aug. 27. 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak az Őrült Özveggyel egyenesen Kent-ből.

De amúgy komolyan. Nem. És véleményem szerint MAGA AZ ÖZVEGY sem kíván mással összejönni általában, maximum futó kapcsolatra, ha szerette az elhunytat. Kivételek vannak, de annál rosszabb nincs, amikor az özvegy az első szerelme klónjává igyekszik változtatni, csak mert hasonlítanak vagy ilyesmi.

2020. aug. 28. 00:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát igen. Meg ha az özvegy beszél az elhunytról aki az új párja ellentetje, akkor ő automatikusan rá akar majd hasonlítani, vagy felülteljesíteni az elhunytat.

Végig szenvedtem egy ilyen kapcsolatot, most megint bele botlottam.

2020. aug. 28. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!