Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyannal aki nem a fejedben elképzelt ideálnak felel meg?

Figyelt kérdés
Van egy konkrét elképzelésem milyen legyen a másik minden téren. Aki eltér ettől csak szexre kell mert nem passzol a gondolataimban megálmodott emberről.
2020. jún. 10. 23:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Persze.
2020. jún. 10. 23:35
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
Régen úgy voltam, hogy igen, de már egyre kevésbé. Most már maximum csak elvagyogatok olyannal, aki nem teljesen felel meg és nem tervezek vele komolyabbra.
2020. jún. 10. 23:37
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

Akkor sok sikert hozzá! Minél több elvárásod van annál nagyobb az esély, hogy nem találsz olyat, mint amilyet elképzeltél magadnak. Vagy találsz de mellette komoly negatív vonásai lesznek

Ezért koppannak nagyot az idealisták, majd megtanulod a leckét te is idővel. Csak nehogy késő legyen...

2020. jún. 10. 23:38
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Általában a szívem visz a választásban és nem az eszem. Az eszemmel olykor felülírom, de ezt mindig nagyon megszenvedtem. Löktem már el srácot, akibe halálosan szerelmes voltam, 20 évesen, mert nem szerette a kutyákat, de 10 évig nem tudtam utána beleszeretni senkibe. És jöttem már össze olyan férfivel, akinek menhelyről befogadott kutyája volt és az a típus, aki megáll az autóval, ha az út közepén egy cicát talál, és ez AZ IDEÁLOM, csak épp szerelmes nem tudtam lenni belé. Végső soron lehet, hogy jobb, ha minden szökőévben egyszer szexelek, mert nem vagyok már alkalmas kapcsolatra.
2020. jún. 10. 23:39
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
#3: Ezzel teljesen egyetértek. Viszont, ha az ember olyannal van együtt, aki mellett egyáltalán nem tud boldog lenni, akkor ugyanott van és még az esélyt is elveszi magától.
2020. jún. 10. 23:42
 6/18 A kérdező kommentje:
#2 Milyen téren nem felelt meg neked?
2020. jún. 10. 23:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen korszakom... Magadnak ártasz.

Próbálj meg nem gondolni az ideálodra egy ideig. Ha kikopik ez a dolog, utána sokkal könnyebb lesz. És meg fogsz lepődni, hogy mennyi típusú embert fogsz rohadt vonzónak tartani

2020. jún. 11. 00:02
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

#6: Volt egy lány, akivel passzoltunk, csak más életszakaszban voltunk. Vele ez nem stimmelt, nem akartam visszahúzni.

De, volt olyan lány is, akivel a szex nem volt az igazi. De, általában az szokott lenni a baj, hogy a másik fél túl egyszerű. Megvan a sajátos kis világom és egy idő után unalmas, ha valakinek nincs semmi hasonló. Egyszerűen tanul/dolgozik és ennyi.

2020. jún. 11. 00:05
 9/18 anonim ***** válasza:
21%
Sajnos muszáj lenne, mert olyan aki ideálom lenne - nem létezik. Így maradnak azok akik nem. De inkább ezt sem. Maradok én magamnak.
2020. jún. 11. 00:07
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
Semmiképp sem lesz olyan, mint a fejemben elképzelt ideál. De hogy ha hasonlít rá akkor nekem tökéletes.
2020. jún. 11. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!