Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképzelhető hogy 2 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy 2 év után újra összejönne velem az exem?

Figyelt kérdés
Én szakítottam vele, de nagyon megbántam már akkor, csak ezt nem mertem neki elmondani. Lehetséges hogy még azóta is szeretem? Vagy ez csak "fellángolás" ?
2013. máj. 6. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ,attól is,miért történt a szakítás akkor,és mennyire voltak mélyek az érzéseitek egymás iránt.
2013. máj. 6. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehetseges, h meg szereted. Sokszor csak akkor jovunk ra, milyen kincsunk volt, ha mar elveszitettuk. Ha ugy gondolod, van meg eselyed, akkor keresd meg, beszeld meg vele!

Remelem nem az en exem vagy! Ha igen, tajekoztatlak, h soha tobbe! :)))

2013. máj. 6. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnek ha az utolsó exem vissza akarna jönni. Beszeljetek meg. Drukkolok!!
2013. máj. 6. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
egyetertek az előző tanacsadokkal :)
2013. máj. 6. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha már 2 éve megbántad miért most jut eszedbe visszacsinálni??
2013. máj. 7. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy akkor még lett volna esélyed, de ennyi idő elteltével már nem valószinü :(
2013. máj. 7. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!