Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen elképzelhető?
Van egy pasi 35 éves és elvált és állítólag már kb 2 éve szerelmes belém. Nem volt köztünk semmi. Nekem van egy "rosszul" működő párkapcsolatom. De mindig odafigyelő, törődő meg minden ami egy lánynak kell:) De ha mondjuk megpróbálnám vele akkor is ilyen maradna vagy megváltozna. Azt mondta bennem megtalálta azt amire neki szüksége lenne egy nőtől.
Olyan hihetetlennek tartom hogy ennyire szeressen:)
vagy igen vagy nem.
ezt mi honnan tudjuk? ha a jelenlegi rosszul működik akkor tulajdonképpen mi vesztenivalód is vagyon?
"Azt mondta bennem megtalálta azt amire neki szüksége lenne egy nőtől. "
Ezzel azért vigyázz, mert ez a pasik nagyon nagy többségénél csak beetetős szöveg:D
Igazából egy jó barátság alakult ki köztünk és szinte mindent tudunk egymás életéről. Mikor még megismertük egymást ő nős volt és közben vált el.
Egyébként munkatársak vagyunk. Mivel én általában egyedül vagyok sokszor elmentünk fagyizni meg rengeteget beszélgettünk.
"Egyébként munkatársak vagyunk. "
Ez a pasi már itt bukott. Az is más, ha távolabbi irodában stb-ben melózna, és úgy látnátok ritkábban egymást, de igy nagyon gáz.
6 Nem tudom. Egyértelműen igent nem tudok neked mondani, csak egyet: légy óvatos.
A kérdésemre viszont nem válaszoltál:
Ha nincs és nem volt közöttetek semmi, miből gondolod, hogy szerelmes beléd már 2 éve?
8
"Ha nincs és nem volt közöttetek semmi,"
Akkor viszont ez a mondatod nem áll meg.
ha van egy "rosszul" működő kapcsolatod, akkor azt miért nem szünteted meg, utána meg bármi történhet
egyébként vannak akik tudnak ennyire szeretni, de én nem találkoztam ilyennel N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!