Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ilyen elképzelhető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen elképzelhető?

Figyelt kérdés

Van egy pasi 35 éves és elvált és állítólag már kb 2 éve szerelmes belém. Nem volt köztünk semmi. Nekem van egy "rosszul" működő párkapcsolatom. De mindig odafigyelő, törődő meg minden ami egy lánynak kell:) De ha mondjuk megpróbálnám vele akkor is ilyen maradna vagy megváltozna. Azt mondta bennem megtalálta azt amire neki szüksége lenne egy nőtől.

Olyan hihetetlennek tartom hogy ennyire szeressen:)

2013. máj. 2. 06:56
1 2
 1/15 Mókusgyilkos ***** válasza:

vagy igen vagy nem.

ezt mi honnan tudjuk? ha a jelenlegi rosszul működik akkor tulajdonképpen mi vesztenivalód is vagyon?

2013. máj. 2. 07:00
 2/15 anonim ***** válasza:
Hogy derítetted ki, hogy a pasi már 2 éve szerelmes beléd, ha nem volt köztetek semmi?
2013. máj. 2. 07:04
 3/15 anonim ***** válasza:

"Azt mondta bennem megtalálta azt amire neki szüksége lenne egy nőtől. "

Ezzel azért vigyázz, mert ez a pasik nagyon nagy többségénél csak beetetős szöveg:D

2013. máj. 2. 07:09
 4/15 A kérdező kommentje:

Igazából egy jó barátság alakult ki köztünk és szinte mindent tudunk egymás életéről. Mikor még megismertük egymást ő nős volt és közben vált el.

Egyébként munkatársak vagyunk. Mivel én általában egyedül vagyok sokszor elmentünk fagyizni meg rengeteget beszélgettünk.

2013. máj. 2. 07:16
 5/15 anonim ***** válasza:

"Egyébként munkatársak vagyunk. "

Ez a pasi már itt bukott. Az is más, ha távolabbi irodában stb-ben melózna, és úgy látnátok ritkábban egymást, de igy nagyon gáz.

2013. máj. 2. 07:19
 6/15 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod ezek szerint hogy kamu az egész amit mondott? nem úgy vagyunk munkatársak hogy egész nap a nyakamon lóg, csak jön megy, oda mosolyog, szünetekben váltunk pár szót és ennyi
2013. máj. 2. 07:23
 7/15 anonim ***** válasza:

6 Nem tudom. Egyértelműen igent nem tudok neked mondani, csak egyet: légy óvatos.

A kérdésemre viszont nem válaszoltál:

Ha nincs és nem volt közöttetek semmi, miből gondolod, hogy szerelmes beléd már 2 éve?

2013. máj. 2. 07:26
 8/15 A kérdező kommentje:
Úgy hogy elmondta, mivel elég jó kapcsolat van köztünk és mivel tudta hogy én is kínlódok a kapcsolatomban:(
2013. máj. 2. 07:28
 9/15 anonim ***** válasza:

8

"Ha nincs és nem volt közöttetek semmi,"

Akkor viszont ez a mondatod nem áll meg.

2013. máj. 2. 07:33
 10/15 anonim ***** válasza:

ha van egy "rosszul" működő kapcsolatod, akkor azt miért nem szünteted meg, utána meg bármi történhet

egyébként vannak akik tudnak ennyire szeretni, de én nem találkoztam ilyennel N

2013. máj. 2. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!