Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan férfival aki ölt már embert,mert katona volt külföldön?
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 14:09
1/17 anonim válasza:
Ha ezzel kezdi az ismerkedést, akkor nem valószínű.
3/17 A kérdező kommentje:
És miért nem?
2020. aug. 5. 14:37
4/17 anonim válasza:
Nem. Mert ölt már embert, mert katona volt külföldön.
Bocs, vegetáriánus vagyok, ha egy csirkét sajnálok, akkor egy ember megöléséről szerinted mi a véleményem?
5/17 anonim válasza:
Ha már nem katona és tényleg a háborúban ölt, nem zavarna.
N28
6/17 anonim válasza:
Így önmagában nem kizáró ok, de mennyire van ez kihatással a jelenlegi életére? Ismerek olyant, aki megsérült a háborúban, és bár megműtötték, meg látszólag jól van, max párszáz métert tud sétálni, illetve néhány kilónál nem emelhet többet. Emellett úgy tudom, éjszakánként is néha rémálmok gyötrik és kiabál álmában. Ezekkel nem tudnék együtt élni. Vagy ha ő valami felsőbbrendűnek gondolná magát emiatt, az se jönne be.
7/17 anonim válasza:
Nem, mert hozzászocializálták a gyilkossághoz.
8/17 anonim válasza:
Ez nagyon elvi nagyon nem magyarosch kérdés csak ugye? Legjobb tudtommal Magyarország soha sehova nem küldött harcoló alakulatot. PTSD-t pedig az szokott kapni akinek eleve nem is szabadott volna katonának menni.
9/17 anonim válasza:
Nem.
Beszélgettem már ex légiósokkal és mindegyikük traumatizált volt, bár igaz, hogy nagyon kedvesek.
10/17 anonim válasza:
Nem. A posztraumas szindromat ismerem annyira, hogy ne menjek bele. Mas, ha elotte jottetek ossze, es szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!