Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan férfival aki ölt már embert,mert
katona volt külföldön?
2020. aug. 5. 21:06
Elég rosszul tudjátok, mert küldött harcoló, gyors reagálás egységet Magyarország Afganisztánba pl, többször is. Volt páromat is, Szolnokrol. Volt, hogy út közben lőttek rájuk kocsiban, muszáj volt reagalniuk és olyankor történik ez meg az.. Egy amerikaiakkal közös vacsorán is rájuk támadtak, ott is helyt kellett állni. Lőtték szét a terepjáróikat, borították fel külön a magyar kocsit is stb, képeket is láttam. Halt meg társa. Na az, hogy milyen hatással voltak rá az események.. KB bipoláris lett. Mintha skrizofen lett volna néha, vagy nem tudom. Aztán bajban megmutatkozott mennyire rosszindulatú, bosszúálló és agresszív..
2020. aug. 6. 08:27
Nem azért nem jönnék össze vele, mert megölt már valakit. Az is lehet, hogy tényleg önvédelem volt, bár nem vagyok katona, de gondolom ott úgy van, hogy vagy megölöd vagy téged öl meg. Főleg veszélyes arab országokban.
Engem inkább az zavarna, hogy esetleg a nyomástól, az állandó félelem miatt lett-e bármi mentális problémája. Az úgy tudom előfordul náluk. Bekattan valami és annyi, nem lehet leállítani.
2020. aug. 6. 11:21
Egy katonánál ez benne a pakliban, pláne annál, aki csapatnál szolgál, kiküldetésben van. Nem ez alapján dönteném el, hogy együtt élnek e vele, vagy sem. A személyiség és a személyes vonzódás lenne a lényeg.
2020. nov. 21. 20:51
Az, hogy katona volt ÉS emiatt ölt, nem tartana vissza. Bár elképzelni nem tudom, hogy ilyet tegyek, de tudom azt is, hogy az egy teljesen más élethelyzet.
Viszont ahogy már előttem is említették, ha ezzel kezdené az ismerkedést, vagy emiatt többnek érezné magát, az már okozna gondokat. Ha úgy érzem hogy szükséges, úgyis rákérdeznék, bőven elég, ha akkor elmondja.
2020. nov. 25. 12:57
Én őszintén szólva nem csak az emberölés miatt gondolkodnék el (az részemről egy egyértelmű és határozott kizáró ok), hanem már eleve azért, mert katona (volt). Minthogy ma már nincs sorkatonaság, ezért önszántából kellett jelentkeznie, ami bennem felveti a kérdést, hogy mégis milyen személyiségű ember akar direkt ilyen helyzetbe kerülni? Ahogy rendőrnek se megy olyan, akinek problémát okoz másokat utasítgatni, úgy szerintem a nagyon békeszerető, nyugodt emberek sem akarnak katonák lenni. És nem biztos, hogy olyan férfit képzelek el magam mellé, akinek belefér az üzletszintű agresszió, amivel a katonaság jár.
2020. nov. 25. 13:53
16-os látszik, hogy nem sok katonával volt dolgod. A katona elsődleges feladata a védelem, ami igencsak nem esik messze a férfi szerepektől. Nekem a ferjem katona, igencsak távol áll tőle a brutalitás. Akiket ismertem anno korábban az edzésekről, szintén hasonlóak voltak. A rendőrökről viszont ezt már nem mondhattam el. Itt is sokféle személyiségű ember van, nem lehet általánosítani. Dédapám anno még a Don kanyarnál harcolt, imádott minket, sosem volt brutális a családban. Az, hogy a mai ferfiaknak nem kell ölni sem állatot, sem embert, nem régóta van így...
2020. nov. 25. 16:01
Kapcsolódó kérdések: