Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen a szerelem nélküli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szerelem nélküli házasság? Nincs olyan érzésetek hogy valami hiányzik? Miért kell a család alapítés érdekében félre tenni a szerelmet sokszor?

Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Mert sokan szeretnének családot. Szeretik,tisztelik a másikat, csak nincs szerelem.
2020. aug. 26. 01:11
 2/4 anonim ***** válasza:
14%
Mert buták. A buták szülnek általában meg a cigányok. Igazából ennyire kevés az eszük, hogy azt hiszik egy gyermektől boldogabbak lesznek. Hol ott kötényhassal és csórósággal kell szembenézniük. Nem utazhatnak nem élvezhetik az életet. Saját maga kárá tanul az ember
2020. aug. 26. 04:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Van, ahol működik, csak az a baj, hogy bármikor beüthet a szerelem valaki mással, mert emberek vagyunk, nem mindenki képes szerelem nélkül élni. De én ismerek olyan párt, akik így házasodtak, azonos értékrend és célok, anyagiak motiválták őket, egy racionális döntés volt. Nem mondom, hogy élnék úgy, mint ők, mert nekem üresnek tűnik, de náluk működni látszik kb 10 éve, 3 gyereket is csináltak, tehát valahogy a szex is megvan. Nem vagyunk egyformák. Nekem nem menne, de tudom, hogy nem lehet mindenki olyan szerencsés, hogy olyan társat talál, akibe hulla szerelmes is hosszú távon és jó társ is egyúttal.
2020. aug. 26. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a szomszédaim ilyenek, a fickónak meghalt az első feleség, negyven felé ő is és egy lánybarátja is szeretett volna gyereket nagyon, így összeházasodtak. Ma már felnőttek a gyerekek, a pár unja egymást...
2021. jan. 30. 09:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!