Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy hívják azt az embert aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívják azt az embert aki egy adott embernek a lelkébe szerelmes és nem a külsejébe?

Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 11:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
Lovagi szerelem.
2020. aug. 24. 12:34
 12/20 anonim ***** válasza:

10.

És ki mondta, hogy nem?

8.

Ennyi időm? Napokig itt sem voltam a múlthéten, csak szabadnapokon vagyok itt, mint pl. ma vagy holnap. Szerdán és csütörtökön már nem leszek itt - lehet örvendezni - pénteken viszont megint igen.

2020. aug. 24. 12:51
 13/20 anonim ***** válasza:

Te: A második része igaz, az első nem.

2020. aug. 24. 12:56
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
Pánszexuális.
2020. aug. 24. 12:58
 15/20 anonim ***** válasza:

13.

Ezt jól félreértették én arra gondoltam, hogy nem igaz, hogy a "lelke örök" - ez egy baromság. Valóban örök, de változik, folyamatosan és állandóan - mindenkié szinte. Történik egy esemény, egy változás, egy hatás egy ellenhatás - mindegyik után változni fog az ember jelleme, "lelke", kivéve akik erre teljesen érzéketlenek, de ők általában valami súlyos pszichológiai problémában szenvednek.

2020. aug. 24. 12:59
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 így már igaz. :)
2020. aug. 24. 13:02
 17/20 anonim ***** válasza:

#15 illetve az első hozzászólásbóp konkrétan ennyi nem volt igaz: "mert az örök"

De ettől még a lélek a fontos. (Bár a test sem elhanyagolható)

Szóval az első fele igaz az állításnak, a másik nem. Nem gondolod?

2020. aug. 24. 13:05
 18/20 anonim ***** válasza:
53%

Aki az ember lelkébe szeret bele, attól függetlenül, hogy férfi, nő, transzexuális, stb. az illető: pánszexuális.

Aki csak szerelemből képes szexelni, az demiszexuális - de ha felizgulsz emberekre, mondjuk sztárokra, és ismeretlenül is eszedbe jut, hogy milyen jó lenne velük csinálni, akkor már nem vagy demi.

2020. aug. 24. 13:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Én demi vagyok, de akibe beleszeretek azt külsőre is szépnek látom, egyszóval tetszik.
2020. aug. 24. 14:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Lélekvadász?
2020. aug. 24. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!