Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha az, akivel ismerkedek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girlll3 kérdése:

Ha az, akivel ismerkedek nem tud 100 %-ig elfogadni, akkor nem is szeret?

Figyelt kérdés
Meg akar változtatni. A súlyomat és a viselkedésemet is kritizálja. Ti elfogadjátok a párotokat úgy, ahogy van?

2020. aug. 23. 15:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Nekem-nekünk aztán mindegy, ha nem változtatsz nevetéseden..., de hogy a példát sem érted....na, minden jót;)
2020. aug. 23. 18:47
 22/25 anonim ***** válasza:
Én mielőtt leparasztoznám a másikat, magam elgondolkodnék azon, van-e abban igazság, amit mond... Mert lehet, hogy van, és nem feltétlen rossz szándékkal mondja.
2020. aug. 23. 19:48
 23/25 anonim ***** válasza:
Pár kiló meg a bálna az hogy jön össze? Itt valaki füllent.
2020. aug. 23. 20:00
 24/25 A kérdező kommentje:
23-as! Elgondolkodtam és fogyózni kezdtem, DE MAGAM miatt. Pár kilót ledobok magamról. Bálna, azok a 100 kilósok, akik folynak. Ott nem tartok.
2020. aug. 23. 20:04
 25/25 anonim ***** válasza:

Ez a seggfej csak sértegetni akart téged és lekoptatni. Ne akarj egy ilyennel semmiféle kapcsolatot. A férjemmel már 30 éve vagyunk együtt és soha nem mondtunk egymásnak ilyen bántó szavakat, pedig megéltünk ezt-azt.

Egy férfinek, ha tetszel az bókol, aki sérteget hosszú vagy rövid párkapcsolaton belül, az bunkó és nem szeret, nem tisztel, maradjon csak az anyjával. Ezért is van egyedül.

2020. aug. 24. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!