Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha az, akivel ismerkedek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girlll3 kérdése:

Ha az, akivel ismerkedek nem tud 100 %-ig elfogadni, akkor nem is szeret?

Figyelt kérdés
Meg akar változtatni. A súlyomat és a viselkedésemet is kritizálja. Ti elfogadjátok a párotokat úgy, ahogy van?

2020. aug. 23. 15:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

10

Popó magazint én is olvashatok, ha olvasás a műveltség iránymutatója...diploma...na, azt hagyjuk, attól még senki sem tud normális lenni, az nem arról szól.

Miként viselkedsz, ha az szerinte nem jó?

2020. aug. 23. 16:38
 12/25 A kérdező kommentje:
11-es! Regényeket olvasok, amiket ő kézbe nem venne! A nevetésem nem tetszik neki.
2020. aug. 23. 16:46
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
#12-es Nem tetszik a tested, a nevetésed.. Mi tetszik neki, egyáltalán miért is lenne szerelmes, ha még vonzónak sem talál? Lehet, hogy van diplomád, de még a magadhoz való eszed sincs meg, szóba sem kellene vele állnod!
2020. aug. 23. 16:51
 14/25 anonim ***** válasza:

12

Nézd, lehet idegesítő a röfögő nevetésed vagy vihogó, esetleg túl hangos...talán kérdezz meg mást is erről...ehhez itt nem tudunk véleményt fűzni...

2020. aug. 23. 16:52
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem röfögő...
2020. aug. 23. 16:57
 16/25 anonim ***** válasza:
Akkor vihogó vagy hangos...
2020. aug. 23. 17:01
 17/25 A kérdező kommentje:
16-os! Teljesen mindegy! Itt az a lényeg, hogy nem fogadnak el. Mindenkunek vannak hibái. Napestig sorolhatnám a másikét, de minek.
2020. aug. 23. 17:32
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha az a kérdés ,hogy például tartom e a kondimat,és a súlyomat,akkor igen.

Megismerkedtünk és eltelt 3év.De ez nem azt jelenti,hogy mostmár akkor elereszthetem magam,és lexarok mindent,mert már úgyis van egy nőm,akkor minek vesződjek,és majd tokásodok szépen,mert nem számít.

Ismerkedéskor ezt kapta,ami most is van.Én ugyanúgy.Nincs csalódás,és vádaskodás!

Ha viszont még csak ismerkedés alatt nem tetszik valami,akkor keres másik embert ,akinek megfelel a tested.Lefogyni lefogyhatsz,de ne miatta,hanem magad miatt tedd.

2020. aug. 23. 18:15
 19/25 anonim ***** válasza:

17

S ha te szereted az orrodat túrni randizás közben s ez zavarja a másikat, akkor ő a hibás:DDD

Bocs, hogy segíteni próbáltam viselkedésedben, akkor keress olyat, aki a titkos hibádat elfogadja;)

2020. aug. 23. 18:23
 20/25 A kérdező kommentje:
19-es! Nem túrom az orrom... a nevetésem nem tetszik neki. Tudod, engem megtanítottak az slap folgokra gyerekkoromban. Köszönök, illedelmes vagyok, kezet mosok, higiénikus vagyok. Erről a pasiról ez kevésbé elmondható. Szerintem annyi a gondja velem, hogy nem du...ott meg. De hát, így nem is kell, mivel egy Paraszt, ahogy sz egyik kommentelő is írta.
2020. aug. 23. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!