Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az, akivel ismerkedek nem tud 100 %-ig elfogadni, akkor nem is szeret?
10
Popó magazint én is olvashatok, ha olvasás a műveltség iránymutatója...diploma...na, azt hagyjuk, attól még senki sem tud normális lenni, az nem arról szól.
Miként viselkedsz, ha az szerinte nem jó?
12
Nézd, lehet idegesítő a röfögő nevetésed vagy vihogó, esetleg túl hangos...talán kérdezz meg mást is erről...ehhez itt nem tudunk véleményt fűzni...
Ha az a kérdés ,hogy például tartom e a kondimat,és a súlyomat,akkor igen.
Megismerkedtünk és eltelt 3év.De ez nem azt jelenti,hogy mostmár akkor elereszthetem magam,és lexarok mindent,mert már úgyis van egy nőm,akkor minek vesződjek,és majd tokásodok szépen,mert nem számít.
Ismerkedéskor ezt kapta,ami most is van.Én ugyanúgy.Nincs csalódás,és vádaskodás!
Ha viszont még csak ismerkedés alatt nem tetszik valami,akkor keres másik embert ,akinek megfelel a tested.Lefogyni lefogyhatsz,de ne miatta,hanem magad miatt tedd.
17
S ha te szereted az orrodat túrni randizás közben s ez zavarja a másikat, akkor ő a hibás:DDD
Bocs, hogy segíteni próbáltam viselkedésedben, akkor keress olyat, aki a titkos hibádat elfogadja;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!