Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek a lenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a lenn meséltről?

Figyelt kérdés

Megismertem ezt a férfit, és beleszerettem. Ő nagyon más, mint eddig minden fiú, akihez közöm volt akár csak egy viszonzatlan tetszés, vagy egy randi erejéig, vagy több. Neki komoly és romantikus a személyisége. Ő tervez, céljai vannak, gondoskodó. Mindemellé külsőre se utolsó: jóképű, kék a szeme, szálkás testű. Látnotok kellett volna a strandon...

A gond "csak" az, hogy van barátnője. Elég viharos a viszony köztük. A lány véletlenül se szakítana vele, hisz tudja, milyen jó pasija van, de közben meg rútul bánik vele. Hálátlan típus, nem becsüli meg a barátját. Lusta is a lány, legalábbis ami a házimunkát illeti. Konyhába nem teszi be a lábát, csak a pasi főz. Mondta, hogy szeret sütni-főzni, de attól még nincs annyi ideje, hogy mindent ő csináljon, míg a barátnője lógatja a lábat. Ez a férfi, aki tetszik, azért van még a barátnőjével, mert régen nem ilyen volt a lány. Régen segítőkész volt, és reméli, hogy visszajön az az oldala. De jelenleg az utolsókat rúgja a kapcsolatuk. Szép lány smink nélkül is a barátnője, külsőre mindketten nagyon fessek.

Én nagyon szeretném, ha szétmentennének mielőbb, és összejönne velem. Persze nincs rá garancia, hogy ha szétmennek, akkor összejön velem, de az esély mindenképp nő.

Nagyon szerelmes vagyok, folyton csak rá gondolok. Már az ismerőseim is észrevették, hogy szerelmes vagyok, de nem mondom meg nekik, hogy kibe.

Régen ők ketten esküvőt tervezek, gyerekeket. De a férfi nem véletlen nem kérte meg a lány kezét. Mostanra már vannak együtt annyi ideje, hogy eljegyezte volna, de mivel a lány ilyen romló tendenciát mutat, így nem kötne vele össze az életét. Kérdem én: akkor miért nem szakít? Gyorsan.

2020. aug. 21. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem szakít, mert még mindig szereti és mert bizakodik, hogy talán megváltozik.
2020. aug. 21. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szereti és reméli hogy ismét a régi lesz.
2020. aug. 21. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha ebben a pillanatban szakítanak, akkor is sok hónap, mire túllép a dolgon, és végleg eltűnik az életéből a volt pár, de lehet, hogy évekbe telik majd. Ráadásul te magad is mondtad, hogy ekkor sem biztos, hogy legközelebb pont beléd fog szeretni.

Melletted pedig közben elmegy egy csomó, a mostanihoz hasonló jelölt, akikkel boldog lehetnél.

Nem szabad ilyen bolondos vágyálmokra ennyi időt vesztegetni. Az pedig egyáltalán nem igaz, hogy szerelmes vagy belé, egyáltalán nem is ismered.

2020. aug. 21. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!