Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt elfogadnatok vagy nem?
Több mint 8 hónapja beszélek az interneten egy angol ffval. De a nemzetiség talán mindegy.
Ő egy skorpio. Mély lelki kapcsolatunk volt, volt benne szenvedély is videochaten keresztül stb.
A lényeg az, hogy úgy beszéltük meg, hogy októberben találkozunk a születésnapom.
Tegnap,.. A lényeget írom. Tegnap elmondta hogy teljes sex hiánya van stb, mióta beszélünk egyáltalán nem sexelt stb, van egy jó, akivel szexelne, de csak sex és orális sex. Aztán majd októberben találkozunk, onnantól soha többé nem lesz ilyen, csak én leszek neki.
Tehát a lényeg fejben kivan, sex hiány és ezt rendezne.
Kozben nem akarja elvesziteni velem a kapcsolatot. Nekem ez az egész sokk, igazából, azt mondtam neki hogy október 1. Ne beszéljünk, addig tegye akit akar, persze én is engedélyt kaptam rá.
De én nem fogok, én nekem nem így megy ez.
Úgy érzem megtört bennem valami.
Perste jó hogy őszinte volt hozzám és ezt próbálta megbeszelni.
Most ez az egész normális?
Most erre az egészre szemet kellene hunynom és majd októberben találkozunk és onnantól minden happy lesz?
Egyszerűen sokkban vagyunk.
Mint kívülálló mit gondoltok?
Köszi a válaszokat.
"Hú de elmebeteg írás!" Az. Teljesen összefüggéstelen, nem értelmezhető.
Kérdező, fuss neki újra.
8.vagyok. Ezt az "engedélyt" még akkor is megadnam, ha közben a szívem szakad meg. Mert, akit szeretünk, annak jót szeretnénk. Közben rettegnék, h a testi kontaktusbol hiába ígérte, de lehet érzelem is lesz részéről. De, úgy lennék vele, h akkor igazán nem is engem akart, mindkettőnknek jobb, ha ez még a komoly kapcsolat előtt kiderul.
Ez egy komoly probatetel lenne, mindketten vizsgáznank: én a birtoklási/ego tételből, ő az érzelmi hűség tételből. Bár legjobb lenne, ha belatna, nem érdemes kockáztatni, mert ez a kis testi kielégítés akciója könnyen a szerelmünk halálát hozhatja...
Nehéz dolog ez, a döntés az ő kezében van.
Megbukott a fazon-hűségből+ te meg megbuktál ezoteriából. Mert hogy már az asztrológiával közelíted meg az embereket.
Mind ketten gyengék vagytok.
Egészséges, nem függő férfinek meg sem kottyan 8 hónap szex nélkül.
Csak a függőknél nagy dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!