Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetesen elfogadok bárkit, ez nem zenei irányultság és stílus kérdése. Akik nem megszállottak, azok elég nyitott emberek szerintem. :)
Valamint inkább fordítva kéne feltenni a kérdést, "lányok elfogadnátok egy rocker fiút?" mert ez az eset a nehezebb.
Én nőként írom, hogy összejönnék olyan férfival aki nem ilyen zenéket hallgat amennyiben elengedne koncertekre a barátaimmal (vagy jönne velem, hátha rászokna ő is :D), illetve ha nem akarná megváltoztatni az ízlésem.
Mondjuk én nem vallom magam rockernek, kinőttem már ezekből a bekategorizálásokból. Viszont sok sok éve black/death/thrash metalt és hc zenéket hallgatok. :)
Mint nő, ügyes ugyanazt mondom mint az előttem lévő, amíg nem akarja megváltoztatni az izlésem, jön velem vagy elenged koncertre, és hagyja, hogyha olyanom van úgyis öltözködek.
De igen, egy pasi aki imádja a folk, death, dark stb. metalt lenne az igazi. De nem ez lesz az alapvétő ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!