Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rockerek! Nem rocker lányt is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rockerek! Nem rocker lányt is elfogadnátok?

Figyelt kérdés

2016. aug. 24. 06:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, ha értelmes.
2016. aug. 24. 07:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen fog múlni. Én inkább a szinesfémet szeretem (szimfonikus, folk, stb metál), de egyáltalán nem látszik rajtam. Az inkább zavaró és majdnem kizáró ha valami vacak mulatóst szeret. Vagy rám akarja erőltetni a zenéjét. De ha képes tolerálni az enyémet én is kibírom az övét.
2016. aug. 24. 08:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Természetesen elfogadok bárkit, ez nem zenei irányultság és stílus kérdése. Akik nem megszállottak, azok elég nyitott emberek szerintem. :)

Valamint inkább fordítva kéne feltenni a kérdést, "lányok elfogadnátok egy rocker fiút?" mert ez az eset a nehezebb.

2016. aug. 24. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze. Úgy sem a zenei ízlése határozza meg, hogy szimpatikus vagy antipatikus lesz-e számomra, hanem a személyisége.
2016. aug. 24. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nőként írom, hogy összejönnék olyan férfival aki nem ilyen zenéket hallgat amennyiben elengedne koncertekre a barátaimmal (vagy jönne velem, hátha rászokna ő is :D), illetve ha nem akarná megváltoztatni az ízlésem.

Mondjuk én nem vallom magam rockernek, kinőttem már ezekből a bekategorizálásokból. Viszont sok sok éve black/death/thrash metalt és hc zenéket hallgatok. :)

2016. aug. 24. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Mint nő, ügyes ugyanazt mondom mint az előttem lévő, amíg nem akarja megváltoztatni az izlésem, jön velem vagy elenged koncertre, és hagyja, hogyha olyanom van úgyis öltözködek.

De igen, egy pasi aki imádja a folk, death, dark stb. metalt lenne az igazi. De nem ez lesz az alapvétő ok.

2016. aug. 27. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!