Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, hogy felvállalja az érzéseit?
Most hosszú lenne leirni a történetet, meg igazándiból általánosságban kérdezem...
De egy nö mit "tehet" azért, hogy egy férfi -akit ö szeret- felvállalja amit érez?
Annyira elkeseritő, hogy a ffiak többsége ennyire fél az érzésektöl. Már lassan elásom magam, és egyedül maradok inkább, annyira reménytelen...
általában sok mosoly, elvetetett érintések, legyél mindig a közelében, alapesetben ennyi után már le kéne hogy essen neki hogy tetszik neked.
ha jó kapcsolatban vagytok adj neki puszit, vagy szájrapuszit, ha ezután sem lép nem jössz be neki eléggé
#5 - ez nem feltétlen megoldás, mert tőlem kérdezett már ilyet nő, és azt válaszoltam neki hogy megdugám a kerti padon.
Tetszett neki a válasz, de az érzéseim ettől nem tudta meg
Mit tudsz neki adni, hogy ő is megtegye ezt: biztonságot, együttérzést, szeretetet?
Ha igen, akkor szavakkal lehet hatni a hapsikra.
Lehet, hogy nem tudja, hogy te is érzel e iránta valamit.
Én most pont így vagyok, nem tudom hogy a nő akit nagyon szeretek érez e irántam valamit. 😞
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!