Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, hogy felvállalja az érzéseit?

Figyelt kérdés

Most hosszú lenne leirni a történetet, meg igazándiból általánosságban kérdezem...

De egy nö mit "tehet" azért, hogy egy férfi -akit ö szeret- felvállalja amit érez?

Annyira elkeseritő, hogy a ffiak többsége ennyire fél az érzésektöl. Már lassan elásom magam, és egyedül maradok inkább, annyira reménytelen...

2020. aug. 19. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Semmit. Azért vagy nő, hogy ezekben és ilyen helyzetekben is nő legyél.
2020. aug. 19. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Az a rossz hírem van, hogy egy férfi felvállalja az érzéseit. Ha nem mutatja, akkor nincsenek feléd érzései.
2020. aug. 19. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

általában sok mosoly, elvetetett érintések, legyél mindig a közelében, alapesetben ennyi után már le kéne hogy essen neki hogy tetszik neked.

ha jó kapcsolatban vagytok adj neki puszit, vagy szájrapuszit, ha ezután sem lép nem jössz be neki eléggé

2020. aug. 19. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez ember függő. Valaki ki mutatja valaki nem igazán akarja vagy tudja, mert egyszerűen ilyen. De az hogy a nő ez ellen mit tud csinálni. Szerintem nem sok mindent ha egyszer valaki nem tudja úgy, fejen is állhatsz. Aki meg fél az érzéseitől nem érdemes kapcsolatban élni vele, mert akkor nem szeret eléggé. vagy még egyáltalán nem érett meg arra hogy komoly kapcsolata legyen.
2020. aug. 19. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Kérdezz rá. "Te mit érzel irántam?" :D Ha kérdezi miért, akkor mondd, hogy kíváncsi vagy.
2020. aug. 19. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

#5 - ez nem feltétlen megoldás, mert tőlem kérdezett már ilyet nő, és azt válaszoltam neki hogy megdugám a kerti padon.

Tetszett neki a válasz, de az érzéseim ettől nem tudta meg

2020. aug. 19. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

Mit tudsz neki adni, hogy ő is megtegye ezt: biztonságot, együttérzést, szeretetet?

Ha igen, akkor szavakkal lehet hatni a hapsikra.

2020. aug. 19. 21:51
 8/8 anonim válasza:

Lehet, hogy nem tudja, hogy te is érzel e iránta valamit.

Én most pont így vagyok, nem tudom hogy a nő akit nagyon szeretek érez e irántam valamit. 😞

2020. aug. 19. 22:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!