Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan párod, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan párod, akivel szex előtt szakítottatok, de bánod, hogy nem történt meg vele?

Figyelt kérdés

Nekem még azelőtt véget ért egy kapcsolatom, hogy eljutottunk volna a szexig. Pettingek voltak.

Viszont én nagyon kívánom azóta is és úgy érzem ő az, akivel szívesen összebújnék. Nagyon rossz. De hallani sem akar rólam, mert összevesztünk.

2020. aug. 18. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy, de elengedtem ezt. Okkal nem jött létre, aztán volt más, akivel meg lett épkézláb kapcsolat szexxel is.
2020. aug. 18. 09:49
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem pár kategória, de van nem egy ember akivel nem feküdtem le, és azóta is bánom, hogy kihagytam.
2020. aug. 18. 09:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Van, de nem a szex hiányát bánom.

F

2020. aug. 18. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Ő 18 éves volt, én 23. Sajnálom, mert igen jó teste volt, de szűzlányként nem sokat engedett.
2020. aug. 18. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Szakítottam, de nem bánom...miért kellene...
2020. aug. 18. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Volt pár ilyen is. Az egyikkel évekkel később összejöttem, de végül kiderült, az első döntésem volt a helyes.
2020. aug. 19. 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!