Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a maradék időben, ha megtudnátok, hogy holnap meghal életetek szerelme?
Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 19:04
1/10 anonim válasza:
Azt hiszem, én minél több időt töltenék vele, és elmondanám neki, hogy mennyire fontos nekem. Minden olyanért bocsánatot kérnék, amik azelőtt kis apróságnak tűntek...
2/10 anonim válasza:
Jézushoz vezetném imában és kegyelmet kérnék számára.
3/10 anonim válasza:
Mire jók ezek a kérdések?
Az élet nem egy kbszott mesefilm.
4/10 anonim válasza:
Plátói szerelmem van, de írnék neki hogy meglátogathatom e.
5/10 anonim válasza:
Meglepődnék, hogy nekem honnan van életem szerelme, amikor
1.Ilyennel még nem találkoztam
2.Nem hiszek az ilyen infantilis dolgokban, mint az "életem szerelme", mivel ilyen alapvetően nem létezik.
7/10 anonim válasza:
Örülnék? Nem. Szomorú lennék? Igen.
8/10 anonim válasza:
Vele lennék egészen az utolsó pillanatig és ölelném. Kihasználnám az időt, hogy vele lehessek.
9/10 anonim válasza:
Na, ezen nem vagyok hajlandó gondolkodni.
10/10 anonim válasza:
Összeomlanék! Az ilyesmi emberi ésszel feldolgozhatatlan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!