Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titetket zavarna ha a párotok az ellenkező nemű legjobb barátjaval lakna?
Eddig nem zavart hogy a barátom a legjobb lány baratjaval lakik, de most hogy mar 3 honapja egyutt vagyunk és egyre jobban erzem hogy szeretem és fontos nekem ő, igy egy piciket kezd zavarni es félek hogy ez rosszabb lesz :(
Osszekoltozest meg nem tervezzük mivel fiatal a kapcsolat, es meg nem is jött szóba, mondjuk reszemrol oke lenne. De biztos vagyok benne hogy ő nem menne bele mivel a lany egyedul nem tudná a lakast fenntartani, jelenleg raadasul nem is dolgozik.
12 Tudtam, hogy ezzel fogsz jönni. :) De kérdezem, ha téged nem zavar, akkor miért érdekes, hogy mást zavar-e?
Nem muszáj válaszolnod, tudom miért kérdezted. Főleg, hogy írtad, hogy azért csak zavar. :) Ami rendben is van, csak akkor nem értem minek magyarázol ki mindent, meg minek véded annyira a csajt. De ha ettől megnyugszol, hát hajrá.
Vannak helyzetek, amikor zavarna, vannak, amikor nem.
Zavarna akkor, ha:
- azt érezném, hogy a barát mindig előrébb van a fontossági sorrendben (mondjuk ilyen egyhetes ismeretség után, ha azért nem lenne neki jó egy felajánlott randiidőpont, mert beígért vmit a barátjának, megérteném... de főleg több hónapos kapcsolat után, ha mindig nekem kellene a haverhoz alkalmazkodnom, főleg piti ügyekben, az nem tetszene)
- ha látnám, hogy kihaszálja a másik, és ehhez a párom bambán asszisztál
- ha mi ketten nem tudunk egyről a kettőre lépni a barát miatt (pl. az 1. válaszoló esete, hogy ezért nem tudunk összeköltözni, mert akkor jaj, kicsivel nehezebb helyzetbe kerülne a haver, fú, idegenekkel kellene összeköltöznie, jaj-jaj)
- ha fúrna a barát
- ha úgy érezném, hogy a barát többet akar
De ha megismerem, és kedves, korrekt, nem akaszkodik sem a páromra, sem rám, csak az nem zavarna, hogy ellenkező nemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!