Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a tudatara hogy tetszik nekem? Tobbi lent
Tehat elore is bocsi ha hosszu leszek,de probalom rovidre fogni...
Szoval van egy osztalytarsam akivel 12.-re lettunk joba.Valahogy mashogy viselkedett velem mint a tobbi lannyal.Latszott hogy izzik kozottunk a levego,tehat aki semmit nem tudott rolunk siman az jott le neki hogy mint ket szerelmes tini aki huzza egymas agyat ugy viselkedtunk egymassal..A fiu folyton bamult,mosolygott ram es majdnem minden egyes nap minden szunetben oda jott hozzam es beszelgettunk,hulyeskedtunk.Meg a barataink kozul is paran mondtak hogy nekik nagyon az jon le hogy mi szerelmesek vagyunk egymasba.Aztan volt a szuletesnapi bulim amin o is ott volt,de akkor is mashogy nezett ram,olyan mindjart felfallak szemmel es folyton egymassal foglalkoztunk/beszelgettunk.Aztan par hetre ra egyszer csak mar nem beszeltunk,nem nezett ram...Honapokig csinalta ezt,ha megprobaltam vele beszelni akkor is ilyen flegman valaszolt.Ugye persze nem beszeltunk honapokig de azert majdnem minden egyes mozdulatomat figyelte.Aztan megtort a jeg meg igy par hettel a karaten elott es ram irt es megint elkezdtunk beszelgetni.Termeszetesen karaten alatt is folyton beszelgettunk,mindig kuldozgetett videokat tiktokrol,stb...Erettsegi kozben is folyamatosan nezett ugyanis mellettem ult a masik padban.Sajnos az erettsegi bizi osztas alatt nem nagyon beszeltunk mert a barataim koreben voltam.De erettsegi utan amikor megkaptunk a bizonyitvany akkor megint eltunt.Valahogy en kuldtem neki valami kepet es akkor mondta hogy szeretne ha igy most hogy vege lett a sulinak akkor tartanank a kapcsolatot.En ennek nagyon megorultem,de az egesz nyar alatt most augusztusba beszeltem vele,hogy talalkozzunk,de nem nagyon tudja hogy mikor tudnank talalkozni....Kb suliba tenyleg honapokig izzot a levego kozottunk,es bennem meg mindig van erzelem fele.Nem csinaltam semmit amivel megbanthattam volna tudtom szerint.Most akartam volna ugy igazan megkerdezni hogy miert is tavolodott el tolem,ha esetleg ossze is jonne ez a talalkozo es elmondani neki hogy valamilyen szinten en vonzodom hozza.Allitasa szerint o is remenykedik hogy most talalkozunk.Semmi csok es szex nem volt kozottunk. Szerintetek erdemes lenne neki elmondani hogy tetszik nekem? 18/l es 19/f
Kezdeményezz!
Vagy veszi a lapot, vagy nem, de legalább megtudod, hányadán állnak a dolgaitok. Mai fiatalok körében a lány is nyugodtan kezdeményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!