Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik nekem egy fiú és nem tudom hogy hogyan adjam tudatára?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és jóban vagyok a sráccal de nem szeretném közvetlen megmondani neki csak valahogy jelezni szeretném koszi2013. okt. 4. 22:29
1/4 anonim válasza:
Hidd el, jobb ha közvetlen vagy és őszinte. Az egyenes út a legrövidebb. Én pl nem venném észre, akárhogy jelezgetne valaki. Az utolsó amire gondolnék az lenne, hogy tetszek neki.
2/4 anonim válasza:
szemezz vele mosolyogj rá és már is tudni fogja :)
4/4 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos. :)
Az egyszerű barátsághoz képest túl hosszú mosolyok (de ne idétlenkedj, ne jöjj zavarba, ne röhögd el elfordulva, mert azt utálják, hanem simán csak egy mosoly, aztán mész dologra), és még amit még hoznak a szituációk. Ne vígy semmit túlzásba, ne hozd zavarba, csak kicsit legyél több, mint csupán barát, és adj időt neki, hogy leessen a húsz kiló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!