Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges hogy egy fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy egy fiút ezért nem érdekel a párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Van egy srác átlagosan néz ki, nem egy macsó, de nem is olyan rossz, közepes termetű. Nagyon okos, az egyetemen a legjobb tanulók közt van, sorra kap díjakat és kutatási munkákban is részt vesz, PhD-hallgató akar majd lenni. Ismerem a baráti társaságukat és ami feltűnt nekem hogy kb. mindenkinek abban a közösségben van már párja, ő változatlanul egyedül van évek óta. Esélyes hogy a karrierre koncentrál és ezért nincs kapcsolata? Amúgy van egy meleg haverja is többször láttam már annak a fiúnak a társaságában, de a netem csak "bro" néven szólítják meg egymást. Szerintetek?

20/L

2020. aug. 14. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Az, hogy valakit érdekel a párkapcsolat, és az, hogy összejön-e, az két nagyon külön dolog.

20 évesen még nagyon sokaknak nem volt, nem egy kiemelten egyedülálló dolog.

Van egy barátunk, neki csak egy rövid kapcsolata volt huszonévesen egy lánnyal, és 35 fölött kristályosodott ki számára, hogy meleg, most 38 évesen egy fiúval él együtt.

2020. aug. 14. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet a háttérben, ezt mi innen nem tudhatjuk. Ha téged érdekel a srác, akkor közeledj hozzá, ismerkedj meg vele.
2020. aug. 14. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Lehetséges, hogy meleg. Az is lehetséges, hogy a karierre koncentrál és az is, hogy szeretne párkapcsolatot csak az ilyen srácok körül általában nem tolonganak a lányok sőt, inkább azt mondanám, hogy észre sem veszik.
2020. aug. 14. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én karrierre szavazok.
2020. aug. 14. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is PhD-hallgató vagyok és nagyon nem fér bele mellette egy kapcsolat.

L

2020. aug. 15. 00:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Incel
2020. aug. 15. 01:20
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Meleg lesz, hetero ferfi sztem nem havarozik melegekkel, legalábbis én biztos nem...
2020. aug. 15. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!