Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ha egy no nem tesz meg mindent a pasijaert?
Ez az egyik oldal, hogy miért nem tesz meg mindent, ha szeret...
Viszont ott a másik oldal, hogy te meg ha szereted, miért kérsz tőle olyat, amit nem akar?
Pl. én is rühellem a családi látogatásokat, de szerencsére a párom nem is várja el tőlem, mert ismer, és tudja, hogy rosszul érezném ott magam.
Kicsit rosszul van megfogalmazva a kérdés.
Mi az, hogy "nem tesz meg mindent"?
Arra sem veszi a fáradtságot, hogy elmenjen veled egy olyan programra, ami neked fontos, vagy a családodhoz...ez szerintem távolról sem "Minden" ahogy te írod, ez nagyon is kevés, aminek alapnak kéne lennie.
A "minden" az szerintem azt jelenti, hogy meg is halna érted, azért az kicsitmás, gondolom érted a különbséget.
Szerintem ne tervezz vele hosszú távon.
37F
Mindkét program családi?
Őszintén nem értem, miért kell kísérgetni a saját családodhoz, hisz ott olyan emberek vannak, akik szeretnek.
De mit nem értesz azon,hogy ő nem te vagy? Valószínűleg te meg mást nem tennél meg. Lehet, hogy te szeretnél villogni vele, mert végre "fel tudsz mutatni valakit", ő meg introveltált típus, és rohadt kényelmetlenül érzi magát idegenek emberek között bájologva. Most akkor mondjam, hogy biztos nem is szereted, mert annyit se teszel meg érte, hogy nem kényszeríted olyan helyzetbe, ami neki kényelmetlen, rossz? Az éremnek két oldala van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!