Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normalis ha egy no nem tesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis ha egy no nem tesz meg mindent a pasijaert?

Figyelt kérdés
Nem akar reszt venni csaladi programban mert dolga van? Nem kiser el programra mert neki nem tetszik.
2020. aug. 13. 15:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
10 Természetesen mindig viszonozza az ember a figyelmességet. Ez nem kérdés. Vagy inkább többet ad, mint kap.
2020. aug. 13. 15:24
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egyik oldal, hogy miért nem tesz meg mindent, ha szeret...

Viszont ott a másik oldal, hogy te meg ha szereted, miért kérsz tőle olyat, amit nem akar?

Pl. én is rühellem a családi látogatásokat, de szerencsére a párom nem is várja el tőlem, mert ismer, és tudja, hogy rosszul érezném ott magam.

2020. aug. 13. 15:32
 13/26 A kérdező kommentje:
Erre az a válasza hogy ő bármit megtenne nekem,meg hogy ha szarul is érezne magat valahol mert szeret annyira.
2020. aug. 13. 15:33
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit rosszul van megfogalmazva a kérdés.

Mi az, hogy "nem tesz meg mindent"?

Arra sem veszi a fáradtságot, hogy elmenjen veled egy olyan programra, ami neked fontos, vagy a családodhoz...ez szerintem távolról sem "Minden" ahogy te írod, ez nagyon is kevés, aminek alapnak kéne lennie.

A "minden" az szerintem azt jelenti, hogy meg is halna érted, azért az kicsitmás, gondolom érted a különbséget.

Szerintem ne tervezz vele hosszú távon.

37F

2020. aug. 13. 16:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét program családi?

Őszintén nem értem, miért kell kísérgetni a saját családodhoz, hisz ott olyan emberek vannak, akik szeretnek.

2020. aug. 13. 17:02
 16/26 A kérdező kommentje:
Mert ez nekem fontos hogy eljojjon velem, es egyutt legyünk mindannyian. A masik hogy vsn olyan program amihez neki nincs kedve. Nem ertem miert nem tudja ezeket megtenni ertem. Mindenert konyorognom kell. En forditott esetben megtennem erte..
2020. aug. 13. 17:57
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
De jó nekem szingliként! :) Nem kell csomó kínos dolgot csinálnom, és nem is csesznek le, ha nem akarom.
2020. aug. 13. 19:30
 18/26 anonim ***** válasza:
Igen, ez tökéletes válasz lenne azokra a kérdésekre, akik régóta vannak egyedül tényleg olyan jól érzik magukat? Igen! Ez a családlátogatás tipikusan plusz egy púp az ember hátán. Eddig kivel mentél? Mindig megkértél egy szomszédot, hogy kísérjen el? Gondolom, egyedül is odatalálsz, és ha egyedül nem tudsz mit kezdeni a saját családoddal, lehet, nem kéne erőltetni ezeket a találkozásokat.Mellesleg te írtad, DOLGA VAN! Lehet, hogy fontosabb,mint félidegen emberek nézegetése. Vagy ezentúl már egyedül te lehetsz a dolga? A program a másik. Ok.,oda akár elkísérhetne,de ha nagyon nem érdekli, akkor minek erőltetni? Nincsenek barátaid? Az, hogy valakinek kapcsolata van, az nem azt jelenti, hogy onnantól sülve-főve együtt kell lenni, és minden más szociális kapcsolatot le kell építeni.Ezek miatt IS jobban szeretek egyedül lenni.
2020. aug. 13. 23:02
 19/26 A kérdező kommentje:
De én szeretném ha részese lenne a családnak. Szeretném hogy együtt legyünk mindannyian. Én megtenném miatta ha kérne valamit. Mindenhova elmennek vele.
2020. aug. 13. 23:08
 20/26 anonim ***** válasza:

De mit nem értesz azon,hogy ő nem te vagy? Valószínűleg te meg mást nem tennél meg. Lehet, hogy te szeretnél villogni vele, mert végre "fel tudsz mutatni valakit", ő meg introveltált típus, és rohadt kényelmetlenül érzi magát idegenek emberek között bájologva. Most akkor mondjam, hogy biztos nem is szereted, mert annyit se teszel meg érte, hogy nem kényszeríted olyan helyzetbe, ami neki kényelmetlen, rossz? Az éremnek két oldala van.

2020. aug. 13. 23:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!