Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz már szép babaarcú barátnőm? Mindig az ilyen negatív energiájú átlag nők akarnak megkapni.
Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 17:44
11/23 anonim válasza:
Úgy érzem kicsit sokat gondolsz magadról. Az ilyen pasik, mint te szoktak náluk sokkal, sokkal jobb lányokról álmodni, mint akiket megtudnak szerezni. Szerintem kicsit magadba kéne szállj, sorra venni hogy neked mik a hibáid, miben vagy kevésbé jó. Tökéletes lányra vágysz, lenézed a többi lányt, aki a te szemedben “csúnya”, holott lehet màr vagy ezer sokkal jobb embert dobtál el az elképzelt álomnőd miatt és miért? Mert nekik kicsit másabb a fejformájuk. Nevetséges nem gondolod? Szerintem vissza kéne vegyél az arcodból. Egyébként nem is értem minek jöttél össze az előző lányokkal, ha nem volt babaarcuk... ha nincs ló, jó a szamár is? Gáz pasi vagy, sokat kell még fejlődnöd minden téren.
12/23 A kérdező kommentje:
11. Nem írtam, hogy tökéletes legyen, csak arcra, az nagyon fontos, hogy az arca legyen szép. Lehet kicsit husis vagy vézna is nem bánom. Nem nézek le senkit aki nem ilyen, csak a negatív lányok akik sosem mosolyognak azok a nők nem tetszenek akiknek csontos arcuk van.
2020. aug. 10. 18:14
13/23 anonim válasza:
Add lejebb az igényeidet.Mi lesz ha sose találsz ilyen csajt,szűzen halsz meg?
14/23 anonim válasza:
Amennyiben ő is tudja hozni azt a szintet, nem látok itt gondot, de úgy néz ki valóban egy arrogáns személlyel van dolgunk.
15/23 A kérdező kommentje:
14 Te vagy túl negatív szerintem.
2020. aug. 10. 19:05
16/23 anonim válasza:
Úgyis tudjuk, mit akarsz a babaarccal művelni, nem érdemled meg.
17/23 anonim válasza:
Én baba arcú vagyok, de már házas. Az összes jó nő már elkelt!!! 😆
Add lejjebb az igényeid!!!
18/23 anonim válasza:
Nekem sajnos az van, utálom is, mint a sz*rt. Mindig hosszúkásabb arcot szerettem volna magamnak.
Van párom, szóval nem kell a privát. Csupán mindig elképedek, hogy mit esztek a kerek arcú nőkön...
19/23 anonim válasza:
Értem. Tehát, aki nem babaarcú az sose mosolyog, és negatív energiájú. Szerintem te egy h.lye vagy, sose volt semmilyen nőd és nem is lesz. Kezdj el gyűjteni egy babaarcú guminőre. Vagy csak lyukassz ki egy játékbabát😂
20/23 anonim válasza:
Mikor lesz végre modell külsejű, gazdag és hűsége pasim? Mindig csak az ilyen kis szerencsétlenek udvarolnak nekem...
Hiába a baba arcom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!