Ti hisztek abban hogy vannak emberek akiknek van egy fajta negatív energiája, úgy mond balszerencsés?
Nem.
Viszont az emberek valamiért nehezen emésztik meg, hogy egyszerűen valami véletlen. Mindennek okot keresnek, és sokan képtelenek elfogadni, hogy valami puszta matematikai-fizikai véletlenségből történt.
A másik dolog, hogy vannak, akik egyszerűen figyelmetlenebbek, és/vagy ügyetlenebbek. Én például egy csomó mindent elejtek. Szerencsétlen lennék? Átok lenne rajtam? A nagy francokat. Csak némileg rosszabb a szem-kéz koordinációm, mint másoknak.
A harmadik dolog pedig: apró bosszúságok mindenkivel történnek. Csak a legtöbben megvonják a vállukat, hogy ez van, és mennek tovább, és nem állnak le filózni, hogy "vajon akkor most átkozott vagyok?"
Összegezve: nem, nincs negatív energia, nincsenek átkok, pusztán pár szerencsétlen matematikai véletlent, meg a kissé talán figyelmetlen jellemedet gondolod túl.
A jósnők meg egytől egyig sarlatánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!