Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Negatív energiájú tárgyak?

Negatív energiájú tárgyak?

Figyelt kérdés

Voltatok már úgy, hogy azt éreztétek, hogy vannak olyan tárgyaitok amiket, szívesen használnátok, de mégis ha használjátok gyakran előfordul veletek, hogy olyan szerencsétlen dolgok történnek veletek?

Táska, cipő, kabát, telefontok, toll, ékszer, ilyen dolgokra gondolok...

Tudom hülyén hangzik, és nem vagyok már tini, de van egy telefon tokom, ahányszor felrakom a telefonomra és elindulok otthonról mindig balszerencsés vagyok, elkések, konfliktusokba keveredek negatív gondolataim támadnak stb.. nem vicc komolyan...

Ékszerekkel vagyok így, ha hordani szeretnék családomtól kapott vagy örökölt számomra fontos ékszereket, alkalmakra legyen az karkötő gyűrű nyaklánc vagy fülbevaló, folyton megfájdul a fejem és olyan rossz a közérzetem...

Egy ékszert sem bírok elviselni, így nem is hordok még divat ékszereket sem, egyszer egy kedves ismerősömtől kaptam egy kabbal karkötőt 3szor szakadt le rólam elképesztő lehetetlen helyzetekben...

2020. jan. 5. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
A rendezvényekre kihelyezett közhasználatú műanyag wcknek elég erős negatív energiája szokott lenni
2020. jan. 5. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy ilyen bugyim volt :D

És nem trollkodásból írom. Valahányszor azt viseltem, valami balszerencse mindig ért. Pedig tetszett nagyon.

Meg volt egy hely, ahol 8 évig laktunk. Ott ért leggyakrabban baleset. Még amikor már elköltöztünk onnan, de néha visszementem oda valamiért, mindíg történt valami baj.

2020. jan. 5. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A rendrakós szakértők azt mondják, hogy ha egy tárgy nem okoz számodra örömet, mosolyt, akkor legjobb megválni tőle. Szerintem ez nemcsak a lakberendezésre igaz, hanem mindenre, a viselt, magunkkal hordott dolgokra is.
2020. jan. 5. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

kaptam 2 kulcstartót Izraelből. Hamza keze van rajta, az egyik kék, a másik piros. Először a kéket raktam fel a kulcstartómra. Kb 1-2 napja lehetett a kulcstartómon, majd valamilyen rejtélyes oknál fogva a 10 cm mély zsebemből (amelynek van patenttal zárható a zsebfedője, és nem volt lyukas sehol) kiugrott. Fogalmamsincs hogy hogyan. A kulcscsomóról egyszer csak levált Hamza keze.

A pirosat el is raktam messzire, nem vagyok babonás, de ezek után nem akartam felrakni. Majd egy költözés alkalmával az új kulcsaimra ráraktam, mert nem találtam mást. Elraktam a táskámba, határozottan emlékszem. Majd mikor kiakartam menni a lakásból a kulcsok sehol nem voltak és órákig a lakásba voltam bezárva.

Azóta a hideg is kiráz ha erre a jelképre nézek

2020. jan. 5. 22:34
 5/7 anonim válasza:
88%

Lehet nem a tárgyakkal van a baj. Hanem Veled.

Most biztos sokan meg köveznének ....

Nem tudom mennyire hiszel az ártó szellemekben, rontásokba.? Olvass utána kicsit és lehet segítségedre lesz.

2020. jan. 5. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem a tárgynak van negatív energiája, hanem a te érzelmeid negatívak, amivel a tárgyhoz kötődsz vagy kapcsolódsz. A tárgyaknak nincs energiájuk.
2020. jan. 6. 09:37
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Kínai holmik főleg cipők esetén. Mind szétmegy egy féléven belül :(
2020. jan. 6. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!