Igaz az, hogy bizonyos tárgyak, és kövek, esetleg mandalák segítenek bevonzani a szerencsét vagy a pénzt?
Azt nem tudom hogy mennyire igaz. Abban az egyben biztos vagyok hogy a munka bevonzza a pénzt a jellegétől függően többet vagy kevesebbet.
A szerencsével kapcsolatban vannak érdekes megfigyeléseim az embereken: van akinek egyszerűen minden sikerül és vannak akiket a balszerencse követ. De a szerencse hiánya ellen is lehet tenni szorgalommal és odafigyeléssel.
Igaz.
Bizonyítékot tudnak szolgáltatni azok az alaszkai aranymosók, akik a folyók kövei alapján találják meg a mosásra alkalmas helyeket, valamint azok a hegyeket járók, akik szintén a kövek alapján találják meg az aranyteléreket.
Nem hülyítik.
Csupán kihasználják, nyerészkednek mások hülyeségét/hülyeségén.
Hülyének lenni állampolgári, alkotmányos jog, ezt a jogait gyakorlókat kihasználni üzlet.
A citrin pl azt mondják, hogy igen;
Egyébként én elhiszem, mert pl van nekem
onixos, rózsakvarcos karkötőm, és mind a kettő tökre működik, ha oda rakom, ahol épp nem érzem jól magam, akkor jobb lesz;
meg csakrakarkötőm is van, annak egyből ahogy fölteszem, lehet érezni a hatását. Már akinek nincsenek fullon az összes csakrái, és szüksége van töltésre.
Szóval ezek működnek.
Vannak szerencsét hozó mandaláim viszont minden azon áll vagy bukik hogy valaki többnek hiszi magát ilyenek birtokában vagy sem. Hobbiból csináltam őket a saját és mások örömére viszont akiknek adtam elégedett vele.
Sokan lottóznak hetente és csak páran nyernek de mégis megadják maguknak azt a szemernyi esélyt hogy hátha bejön.
Elégedettség tölt el ha ránézek a kezemre mert az ujjamon egy ezüst atlantiszi gyűrű van. Nem szenvedek hiányban igaz nincsenek extra igényeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!