Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy srác fél az érzéseitől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác fél az érzéseitől, hogyan viszonyuljak hozzá?

Figyelt kérdés
Huszonévesek vagyunk, egy közös haver által ismerkedtünk össze. Azóta sokat találkozunk, nagyon jól elvagyunk. Én őszinte leszek, szerintem kezdek többet érezni mint barátság. És igazándiból ő kezdte el, hogy a kapcsolatairól kezdett el beszélni, hogy sokszor fél közel engedni a másikat... Ezért több kapcsolata is tönkrement. Én azt látom, hogy egy “sérült” srác, ami abszolut nem zavar, mert hihetetlen jól elvagyunk. De érzem a “falat” amit maga köré épitett. Hogyan kéne hozzáállnom? Vagy ezen csak az idő segít?

2020. aug. 7. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Téglánként bontogasd a falát, ne az egészet akard egyszerre, mert hátra fog lépni, vagy el fog futni. Neki kell rájönni, hogy bízhat benned és tényleg stabil vagy, nem csak szórakozni akarsz. És tenger türelem, ami utóbb megfog térülni, de eleinte nagyon nagyon türelmesnek kell lenned.És mint a cövek mellette kell állnod. És hát a cselekedetek azok döntőek az ilyen embereknél.
2020. aug. 7. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Sehogy. Az ilyen csak kifacsar, ne szórakozz az agybajával.
2020. aug. 7. 22:10
 3/11 Tizenhármas ***** válasza:
69%
Adj neki időt, és ne várj tőle semmit. Az ilyen pasiknak néha hatalmas nyomás ha valaki vár tőlük valamit vagy számít rájuk.
2020. aug. 7. 22:30
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Lehet, hogy ez a "félénk vagyok" csak egy trükk, hogy te teperj utána. Meg barmikor kifarolhat a dologból következmény nélkül, meg ha le is feküdtetek, hogy hát tudod ő egyszerűen ilyen nem tud elköteleződni, mindig nyitva kell hagyni a kiskaput, nem tehet róla, te meg ott maradsz egyedül.

Persze ne legyen igazam.

(Nem hiszek az ennyire szentimentális pasikban.)

2020. aug. 7. 22:41
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
#4-esnél a pont! Menekülj! Párszor megfektet aztán előadja a “nem tudok elköteleződni” szöveget.
2020. aug. 7. 22:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"félek az érzéseimtől", "félek közel kerülni hozzád"

Legutóbb középiskolás koromban mondtak nekem ilyet, egy hétre rá láttam más csajjal kézenfogva.

El ne hidd...

2020. aug. 7. 23:24
 7/11 anonim ***** válasza:
73%

Ez egy stasz szöveg.

Azt jelenti, hogy ne várj sokat tőle.

Ne akard "megváltani".

Örök törvény: - ha nekem nem nyílik meg, az azért van, mert másnak igen.

2020. aug. 8. 00:46
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
Menekülj!
2020. aug. 8. 02:56
 9/11 anonim ***** válasza:
28%
Én azt tudnám javasolni, hogy ismerd meg jobban, aztán eldontod, hogy mi legyen. Lehet többieknek igazuk van, vagy csak egyszerűen beszari/félénk srác.
2020. aug. 8. 05:27
 10/11 anonim ***** válasza:
30%
Ez egy finom lekoptatásnak hangzik, de úgy csinálja, hogy te ne sértődj meg, okos.
2020. aug. 8. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!