Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan viszonyulnátok hozzá ha kiderülne hogy a srác akivel találkozgattok, és esetleg késöbbiekben több is lehetne köztetek mint barátság, durván szeretethiányos?
Figyelt kérdés
Ebből kifolyólag imád ölelgetni,bújik hozzád etc.2013. júl. 18. 12:17
1/19 anonim válasza:
mi a tökön szúrt ló az az etc? mindenhol ez van etc, etc,etc magyarul beszéljél b+.
2/19 anonim válasza:
Imádom,én ezt kapom a páromtól,de ez nem baj!
És ő nem szeretethiányos.
3/19 anonim válasza:
Engem nem zavarna, hogy ölelget!
Tennék róla, hogy ne legyen szeretethiánya! :)
6/19 A kérdező kommentje:
stb a magyar megfelelője...
2013. júl. 18. 12:26
7/19 anonim válasza:
etc. rövidítés, et cetera latin kifejezésből, jelentése: stb. (s a többi)
8/19 A kérdező kommentje:
4:Kifejtenéd?
Sok csajtól hallottam,hogy nem kezdene ilyen sráccal... :S
2013. júl. 18. 12:40
9/19 anonim válasza:
etcetera, etcetera, ecetetrá...
Ha ismered a party, OK, cool és hasonló szavakat, akkor illene ismerni ezt is.
Sok ember szeretethiányos. A lényeg, hogy add magadat és ha úgy is összejöttök akkor tök mindegy. HA a nagy macsót adod (szintén külföldi szó, kemény srácot jelent) és utána síró ölelgetős papucs válik belőled, becsapva fogja érezni magát és az szakító ok.
10/19 anonim válasza:
ahhhhhaaaa o.o éééértem most már
hálásan köszönöm a tájékoztatását,felvilágosítását et cetera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!