Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan viszonyulnátok hozzá ha kiderülne hogy a srác akivel találkozgattok, és esetleg késöbbiekben több is lehetne köztetek mint barátság, durván szeretethiányos?
Figyelt kérdés
Ebből kifolyólag imád ölelgetni,bújik hozzád etc.2013. júl. 18. 12:17
11/19 anonim válasza:
én vagyok a fa-sz hogy nem beszélek latinul
12/19 anonim válasza:
"Ne engem basz.ogassá', mer' nem tudsz latinul". (Argó)
Nem hiszem, hogy zavarna, de ilyennel még nem találkoztam.
13/19 anonim válasza:
Engem zavarna. De ne belőlem indulj ki, én defektes vagyok párkapcsolati szempontból, nem szeretem, ha folyton ölelgetnek, nyálas dolgokat mondanak meg a nyakamon lógnak. :)
14/19 anonim válasza:
volt már dolgom ilyennel. Egyrészről nagyon jó, mert érzed h tényleg szükség van rád, és elhalmoz a szeretetével, jó szeretni és jó szeretve lenni....de egy idő után a túlzott ragaszkodás fullasztó, mert az h valaki szeretethiányos nem csak abból áll h folyton ölelgetni akar, hanem veled akarja tölteni minden percét, érezni akarja h te úgy szereted őt mint senki más, szüksége van rá h érezhessen h neked ő az első és legfontosabb.ez pedig rossz tud lenni. De mi 6 évig így is együtt voltunk, mert a jó és rossz dolgok aránya (ilyen téren) 50-50%. szóval engem különösebben nem zavarna.
15/19 A kérdező kommentje:
neem,nem akarnék barátnőm nyakán lógni 0-24...viszont ha együtt vagyunk,akkor tényleg legyünk együtt,és ha pl filmezünk vagy együtt alszunk akkor is jól tud esni ha pl odabújhatok hozzá,vagy bevackolhatom magamat az ölébe és elszundíthatok... :)
2013. júl. 18. 16:19
16/19 anonim válasza:
ez mondjuk szerintem teljesen normális, a szeretethiány nem itt kezdődik
17/19 anonim válasza:
a folytonos testkontakt az szerintem tök normális egy kapcsolatban. Ha odafigyelsz, úgy is észreveszed, hogy a lánynak mi a határvonal ami már kényelmetlen neki. Igazítsd hozzá magad. Ha nagyon különböző az igény, akkor nem illetek össze.
Nem kell latinul tudni, de talán egy általános iskola befejezése nem hátrány.
18/19 anonim válasza:
akkor hajrá majomgyerek!
latint divatból használókat meg a dunába szórnám :) a kutya meg a mája :@!
19/19 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha ilyen barátom lenne, mert én is ilyen vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!