Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfit választanátok? Többi lent.
1: nagyon jól kijövünk, együtt élünk hosszabb ideje. Szeretek vele lenni,közös programokat csinálni,várom hogy vele legyek. De 3 éve semmi szex nem volt,ami nagyon fontos lenne nekem,neki nem fontos,és hajlamos elhanyagolni a munka miatt.
2: külsőre jobban bejön, vonzódunk egymáshoz szexuálisan. Sok szempontból fel tudok nézni rá, még nem ismerem annyira,de kedvel engem,fontos vagyok neki.Szeretem hogy sok mindenben más mint én, más nézőpontból látja a dolgokat.
Félek lépni, nagyon könnyen meg lehet szokni a kényelmes utat,de a barátommal nem vagyok teljesen boldog,nincsenek közös céljaink sem már.
1-est kirúgnám páros lábbal, 3 éve nincs szex, sem közös célok, értelmetlen vele bármit is tervezni.
2-essel meg majd alakul, vagy nem.
Ha szakítasz, ne egy másik miatt tedd szerintem. Ennek így semmi értelme, engedd el a korábbi kapcsolatod, ha minden mástól függetlenül sem érzed jónak és kezdj bele a másikba, ha úgy érzed, jó döntés lesz. De annak semmi értelme, hogy áttáncolsz egy másik mellé, naiv hülye módjára iszod a szavait, rájössz, hogy sok dologban rosszabb, mint az akkor már volt párod, aztán két szék között a földre pottyansz.
Ha szakítani akarsz, tedd azért, mert szívesebben lennél szingli, mint az illetővel. Ne azért, mert kívülről minden ember sokkal jobb partinak tűnik. Úgy könnyű odalenni valakiért.
Egyikkel sem terveznék semmit.
Az egyessel, már elromlottak rég a dolgok. Kérdés javítható-e, vagy akarasz-e javítani.
Szerintem, nem, különben már megtetted volna.
A másodikkal, csak az újdonság varázsa hat. Nem venném komolyan vele a dolgokat.
A helyedben rendezném magamban a dolgokat, kitűznék célokat. S ha adottak lesznek a körülmények akkor ismerkednék újra.
Ilyenkor mindig mosolygok, hogy ha nincs szex, azért az 2 emberen múlik...3 év alatt ennyire lustaságnak is van miértje felőled-kérdező....mi lehet az vajon...
Én úgy látom inkább az a kérdés, hogy a feltételezhetően, szexuálisan aktívabb pénzest válasszad vagy maradj a biztos nyugiban...
Azt se tudod, mi van...kérdésed elején odavagy a palidért, végére meg nem vagy boldog...s mi mondjuk meg neked, mi? :))))))
Élj a pároddal s kefélj a barátoddal vagy állítsd "talpra" párodat a feladathoz....
Nah a másik oldalon meg azon megy a frontharc,hogy nem akar szopni a nő,akkor az szakítóok e,meghogy ilyesmire rávenni valakit,az már egyenesen erőszak,fújj szopni,milyen undorító,,stb..Itt meg nem dugják már 3éve.
Mindig van valami kín!Valami,ami nem jó.És mindig,mindenkor a másik a hibás ezért,vagy azért.Ő semmiben sem,csak a másik.
Azért jó látni,hogy mennyire egyszerű az élet egyseknek.
2
(De én biztos nem is maradnék egy olyan kapcsolatban három évig, ahol nincs szex, mert nekem fizikailag is és lelkileg is fontos az intimitás.)
Biztos vagy benne, hogy a párod heteroszexuális?
Megkérdeztetem, hogy hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, és hogy korábban milyen volt a szexuális életetek, amikor még volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!