Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfit választanátok?
Próbálom röviden bemutatni a két illetőt. A külső most nem lényeges, vagyis mindenki képzeljen el számára két vonzó férfit.
Az egyik idősebb nálad 3 évvel. Olyan típus, aki mellett maximálisan biztonságban érzed magad. Sportoló, van egy gyereke aki nem vele él, de nagyon jó a kapcsolatuk és sok időt töltenek együtt. Borzasztóan motiváló, pozitív személy, nagy társasági ember emellett a család a mindene. Tudsz vele beszélgetni (ezt csak azért emelem ki mert manapság sajnos ritka), kicsit csipkelődő tud lenni a stílusa, de hatalmas szíve van és hihetetlenül tisztel téged.
A másik fiatalabb nálad 1,5 évvel. Elég neves körökben mozog, ami az éjszakai életet illeti és azt nem is veti meg túlzottan. A szenvedély az a szó, ami a legjobban jellemzi, hihetetlenül spontán, impulzív és magas érzelmi hőfokozaton pörög szinte állandóan. Róla is elmondható hogy a család mindenek felett áll nála. Nagyon erősen kinyilvánítja, hogy szinte csodál téged, szavakkal és tettekkel egyaránt emellett egy percig nem hagyja hogy unatkozz mellette.
Tudom, hogy megítélni egy embert ennyiből nehéz de mégis kíváncsi lennék hogy a leírtak alapján ki hogyan vélekedik és miért.
1. Gyerek kizáró.
2. Fiatalabb kizáró.
1. Kizàrva ( nem kéne gyerekes pasi)
2. Ha a mindene a csalàd azt jelenti, hogy majd gyereket akar, akkor inkàbb egyik sem.
Egyik sem kellene, de szerencsére van még millió férfi a világon, aki szóba jöhetne.
Az egyes hapsinál a gyerek kizáró ok lenne, a kettes meg szimplán nem szimpi a leírásod alapján.
Nekem egyik se tetszik.
Megjegyzem, nem tudom, mit jelent biztonságban érezni magadat valaki mellett, mert egyedül is abban érzem magam, úgyhogy ezt a körülményt nem tudtam értéknek tekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!