Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli nőból ki lehet még hozni mély érezelmeket?
Figyelt kérdés
Szóval férfiként eltudom azt még érni,hogy egy nő olyan mély érzelmeket érezzen mint annó 16 éves korában? Azóta nyilván a nő tapasztaltabb lesz és mára már nem egy naiv kislány.El tudom azt érni,hogy őszintén szeressen és nem csak a fb-n mutassa magát boldognak melletem?2020. aug. 2. 07:29
1/7 anonim válasza:
Ez nem korfüggő. Ismerek 40es nőt is, aki képes rajongani és sírni, mint valami tinilány, korombelit meg többet is. Nekem sajnos nem megy.
3/7 anonim válasza:
Bennem 16 évesen bőven nem voltak olyan mély és komoly érzelmek, mint most. Hülyeség kisgyerekekhez hasonlítani egy nő érzéseit.
4/7 A kérdező kommentje:
ezek mindig nehéz dolgokat voltak nekem,De szerintem mindenki másnak is.
Jól gondolom,hogy hiába adom bele szivem lelkem egy kapcsolat épitésébe.Az fog dönetni,hogy a nőnek be-e jövök vagy sem.Ez annyira random egy dolog,hogy nem tudok ezzel mit kezdeni.
2020. aug. 2. 07:58
5/7 anonim válasza:
Nem tudsz mit kezdeni azzal, hogy a nőnek is vonzalmat kell éreznie, és nem egyedül te döntesz, hogy kivel akarsz lenni?
Ne viccelj.
6/7 anonim válasza:
Régi hasonlat, de igaz:
A nő olyan mint egy virág, ha ápolod,meghálálja, ha elhanyagolod szépen soványodik, és fonnyad, a végén kipusztul. Így van ez az emberekkel is.
A törődés a szeretet-motor, ha nincs motor egy idő után semmi nincs.
7/7 anonim válasza:
Nem tudsz, mert önmagukat szeretik kivétel nélkül. Másik embert nem tudnak szeretni, csak életérzést, biztonságot, pénzt, stb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!