Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem ezt az exemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt az exemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nos 6 éve nem is láttam meg csak nem is beszeltunk!

Nagyon fiatalok voltunk amikor hirtelen felindulásból szakitottam vele.. viszont ő volt a nagy ő. Ezt azóta is így gondolom.

Van párom 5 éve neki is 1 éve van egy komolyabb de ahogy láttam lehet már szakítottak is. Nem tudom.

A párommal borzalmas a kapcsolat jovoheten fogok elköltözni tőle. Megcsalt 2x- is A szex sem volt jó soha. Nem tudtam szerelmes lenni bele de szerettem öt.

Viszont nem tudom hova tenni ezt az érzést hogy meg mindig a fejembe van az exem és biztos vagyok benne hogy én is neki tényleg nagyon szerelmesek voltunk egymásba de hat a tinihormonok nem működött volna. Most viszont annyira azt érzem lesz meg dolgunk együtt és ha lesz akkor biztos hogy ő lenne a tökéletes igazi szerelem. Ez ezért lenne? Tényleg van ilyen hogy az ember érzi ezeket a dolgokat?

2020. aug. 1. 22:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy csak azért gondolom ezt mert megbántam a szakítást?
2020. aug. 1. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megbantam és azóta sem éltél át olyan mély érzéseket mint bele, szerintem csak hiányzik neked az a jó kapcsolat ami vele volt de nem. Ő maga. Ha találnál egy normális megbízható párt szerintme nem gondolná rá már. De ha ennyire nem hagy nyugodni és nem lesz senki neked és neki sem talán felkereshetned mint barát, hogy megtudod mit erzel
2020. aug. 1. 23:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen lehet ezt kellene. Mert 6 év alatt én rengeteg valtoztam pozitív irányba de ő pedig lehet nem és nem is szeretném a mostani öt. Bár ezt nem tudom elképzelni mert ő tényleg egy jó ember, a családját is nagyon szerettem mind tiszta szívű jó értékrendel rendelkező emberek. Kar hogy ezt 16 évesen nem így láttam...
2020. aug. 1. 23:46
 4/5 anonim ***** válasza:

keresd fel és megtudod, amikor újra találkozol vele személyesen

érezni fogod, hogy van-e még valami, vagy csak az érzés hiányzik bárkitől

2020. aug. 2. 00:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Amíg nem egyértelmű hogy ő is szakított e a párjával biztos nem kezdmenyezek! :) majd meglátjuk mi lesz.
2020. aug. 2. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!