Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exemmel álmodás?
Figyelt kérdés
A volt barátommal másfél évig voltam együtt. Ennek már két és fél éve. Azóta egy új barátom van, akit nagyon szeretek. Jól érzem magam vele, kiegészítjük egymást, de mégis valamiért két éve túlzás nélkül egy héten legalább háromszor a volt barátommal álmodom. Nappal szinte nem is gondolok rá, csak mikor azon filózom, hogy miért álmodok folyton vele. Elég zűrös volt a kapcsolatunk vége, nehezen zártam le magamban mivel ő volt az első nagy szerelmem. Lehet ezért kerül elő mindig az álmaimban? Hogy lehet ennek véget vetni? Ez már szerintem nem normális..2018. nov. 5. 20:21
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy vannak dolgok, amiket nem zártál még le. Nem feltétlenül a személyéhez ragaszkodsz, csak akkori szituációkat, érzéseket próbálsz feldolgozni.
2/2 anonim válasza:
Egyet ertek az elozovel velem is volt mar hasonlo nem ennyiszer de elofordult. Szerintem minel jobban ragorcsolsz vagy minel tobbet porogsz ezen annal tobbszor fog eszedbe jutni. Ne fujd fel a dolgot hagyd figyelmen kivul ezek ah almok pedig ne nyugtalanitsanak. Hidd el igy mindenkepp csokkenni fog a gyakorosaga, es lehet vegul teljesen el is mulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!