Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az exemmel lakom, és pedig egy másik nő után fut?
Az a helyzet, hogy sajnos olyan helyzetbe kerültem, hogy amíg nem költözhetek az új albérletembe, addig az exemmel kell hogy lakjak. (Még 2 hét)
Angliában élünk, ő angol, én magyar (alap angol nyelvtudással, ami néha nehezíti a megértést)
Viszont nálam nagyon tombolnak az érzelmek, azért is jöttem vissza, mert láttam még reményt helyre hozni.
Eddig azt hittem sikerül, már együtt aludtunk, lefeküdtünk, azt mondta kezd valamit érezni újra......pedig eskü. semmit nem erőltettem.
Majd hétvégén nem jött haza... ejszaka sem. majd másnap sem. Majd ruzsos üvegek hevertek a kocsiban. Nem szóltam semmit.
Ma reggel bevallotta hogy az a román 20 éves csaj nagyon megtetszett neki, intelligens, perfekt angol, nagyon jó munkája van, közös az érdeklődési körük.
Teljesen össze zavarodott, nem tudja mit csináljon, mert irántam is érez.
Sajnos én még mindig szeretem, és ez most földhöz vágott.
Elég elgyötörtnek érzem magam a jelen pillanatban.
Mit tegyek? Szét robbanok belül....
Sem ismerős, se senki nincs itt, akivel beszélhetnék erről
Valószínűleg azt szereti benne, hogy vót hol lakni, ahogy a román csaj is. Esetleg azt, hogy kettős állampolgárságot kap, ha elveszi.
Baromi romantikus.
Kérdező: nincs mit tenni, kihúzod így két hétig, amikor nem alszol, ne is legyél ott, aztán költözöl.
20 éves. Nagyon jó munkája van? Még egy egy alapdiplomaja sincs 20 évesen, milyen jó munkája lehet?
Inkább kihasználja, hogy fiatal nők őt akarják kihasználni. Te is meg a 20 éves is, aki a lánya lehetne. Szépek vagytok.
Ha román a nő semmi gáz, a felük bélférges, gombás vagy nemibeteg, valami UNESCO tanulmányba olvastam. Sirva fog hozzád a klinika után visszajönni. Kb olyan igényesek mint a cigányok, jó részük nem is fürdik. Voltam kint Romániába egy átlag románnak ilyen hajléktalan szaga volt, lehet a barna bőrükben lévő pigmentek miatt.
Szerintem hagyd ott a pasit, nem tudnál bérelni arra a kis időre egy motelszobát vagy ilyesmit? Az a 2 hét nem túl sok. Egyébként azt tudom még tanácsolni hogy próbáld elfelejteni, te ennél többet érdemelsz. Az a férfi vagy nő aki románnal jön össze nagyon igénytelen, én ilyennel szóba se állnék..
Azt már írta a kérdező,hogy nem tud máshová menni arra a 2 hétre.
Szerintem az nem vigasztalja,hogy a román csajt lehúzzátok, a pasijának bejön.
De ha nem is jönne be, vagy egy idő után kiábrándulna Belőle én akkor sem látnék esélyt a kapcsolat folytatására.
Eléggé nyögvenyelősen ment a visszatérés utáni újrakezdés is, számomra olyan, mintha ezt csak Te erőltetted volna, a pasi meg mivel ott feküdtél Mellette hát belement a szexbe....
Felejtsd el, gyere haza, addig meg húzd ki ott valahogy.És tanulj a történetből....
40 évesen egyébként ez a pasi is eldönthetné már,hogy honnan jött és merre tart, ennyi idősen már tovább kell annál látni,hogy a 20, vagy 27 éves között válogat.
De ha van rá lehetősége, megteheti....mert angol "úriember".
Ha az exed, akkor miért kefélsz vele?
Vagy hol az exed, hol meg nem az exed?
Szerinte viszont te a múlt vagy, ezért marad ki nyugodt szívvel hétvégére és mesélgeti neked nyugodt szívvel a kalandját.
Térj észhez és tegyél már rendet az életedben, de legalább a fejedben, a jó ég áldjon meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!