Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az exemmel lakom, és pedig egy másik nő után fut?
Az a helyzet, hogy sajnos olyan helyzetbe kerültem, hogy amíg nem költözhetek az új albérletembe, addig az exemmel kell hogy lakjak. (Még 2 hét)
Angliában élünk, ő angol, én magyar (alap angol nyelvtudással, ami néha nehezíti a megértést)
Viszont nálam nagyon tombolnak az érzelmek, azért is jöttem vissza, mert láttam még reményt helyre hozni.
Eddig azt hittem sikerül, már együtt aludtunk, lefeküdtünk, azt mondta kezd valamit érezni újra......pedig eskü. semmit nem erőltettem.
Majd hétvégén nem jött haza... ejszaka sem. majd másnap sem. Majd ruzsos üvegek hevertek a kocsiban. Nem szóltam semmit.
Ma reggel bevallotta hogy az a román 20 éves csaj nagyon megtetszett neki, intelligens, perfekt angol, nagyon jó munkája van, közös az érdeklődési körük.
Teljesen össze zavarodott, nem tudja mit csináljon, mert irántam is érez.
Sajnos én még mindig szeretem, és ez most földhöz vágott.
Elég elgyötörtnek érzem magam a jelen pillanatban.
Mit tegyek? Szét robbanok belül....
Sem ismerős, se senki nincs itt, akivel beszélhetnék erről
Dragam!
Oreg vagy es lecserelt egy fiatalabbra, igy jartal, az a csaj is pontugyanigy fog jarni par ev mulva.
Neked meg ennyi idosen nem kellene mar ennyire naivnak lenned.
Köszönöm szépen mindenkinek! A helyzetet át látom, és azt is tudom hogy nem lesz ez náluk hosszútávú dolog, és lehet hogy fél év múlva sírva szaladna hozzám, de akkora én már nagyon is máshol leszek... nincs ló, jó a szamár is.... na velem ezt soha!
A lányt személyesen is ismerem, egy nagyszájú román lány, igaz, nem látszik rajta hogy honnan jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!