Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom azt mondta szex közben, hogy szeretlek, és vissza is kérdezett, hogy én is szeretem-e, az mit jelent?
Még elég friss kapcsolat, és konkrétan ilyen jellegű beszélgetéseink még nem voltak. Éreztetjük mindketten, hogy fontos a másik, törődünk egymással.
Mindig meglep, programokat szervez, igyekszik a kedvemben járni, bókol, stb, tényleg a tenyerén hordoz, de nem a szavak embere egyébként sem, nem beszél sokat.
Amikor visszakérdezett, mondtam, hogy én is, de őszintén szólva, nem vagyok biztos benne, hogy komolyan gondolta, úgy hallottam, ez általában csak a hormonok miatt szokott lenni, szóval nem tekintem komoly vallomásnak.
De ti mit gondoltok? Tényleg szerelmes lehet?
*Minden férfi mondja ha tetszik neki az amit művelsz éppen akkor:D
Bocsi ez magad labda volt..
Kérdező, ezt a tapasztalt nénik, úgy hívják:Beetetési időszak és te úgy eszel: mint az a bizonyos kacsa a nokedlit.
A pasi nem kezdő, és nem kispályás-és még köze nincs ahhoz amit te itt szerettél volna hallani.
9 Te vagy a pasija?:D
9 Egyszer majd ki fog bukni belőled, de nem akkor amikor a nő keze alatt "muzsikálsz":DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!