Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy végződhet a neten véletle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy végződhet a neten véletlenül megismert személlyel hosszas írkálgatás utáni találkozás? Csalódás, vagy beteljesülés lett?

Figyelt kérdés

2020. júl. 23. 08:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mindig csalódás volt szinte a tavalyt kivéve. Kórház után lábadoztam otthon, ezért nem találkoztunk kb első nap, hanem csak két hét után.

Mindketten be voltunk már kattanva, és számoltuk a napokat. Még egy nappal hamarabb vissza is utaztam a szüleimtől, hogy előbb találkozhassunk.

Nemhogy csalódás nem ért, hanem pont igaz rá minden, még amit csak fotóról ránézésre mondtam róla is.

Ennek tíz hónapja màr. Azóta is együtt.

2020. júl. 23. 11:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez most vagy ezotériába való a jóslás miatt, vagy rájösz h utólag fogod megtapasztalni, senki nem tudja előre. Rajtatok mulik merre megy majd a dolog.
2020. júl. 23. 11:59
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Mit jelent hogy hosszabb irkalas?

Tinderen egy hetet beszéltem egy sráccal aztán elhivott. Három éve együtt vagyunk

2020. júl. 23. 12:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Sokkal helyesebb volt, mint képen. Szemtől szemben nem tudtunk olyan jól beszélgetni, mint telefonon vagy írásban. Egy szexet megért.
2020. júl. 23. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!