Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az mit jelenthet, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelenthet, ha nem nagyon szerettem volna eddig gyereket, de mostanában sokat gondolkodom a témán?

Figyelt kérdés

Nem zártam ki soha teljesen a lehetőségét a dolognak, de rengeteg ellenérv szól mellette, és mindig riasztott a kiszolgáltatottság érzés is.

De mostanában egy nagyon jó kapcsolatban vagyok, és életemben először biztonságban magamat egy férfi mellett, nem vagyok bizonytalan, mert a tenyerén hordoz, odafigyel rám, és azt gondolom, hogy össze is illunk.

Egyszer kérdezte már, hogy szeretnék - e gyereket, mert ő igen, és azóta eszembe jut néha ez a téma, szívesen nézek olyan vlogokat vagy posztokat is, amiben kismamák /gyerekes anyukák vannak, és érdekes belelatni, hogy ők hogyan élik ezt meg, milyenek a mindennapjaik,olvasgatok néha ilyen témájú cikkeket is. Szóval eljátszok néha a gondolattal.

Ha lenne is egyszer, azért nem közeljövőben, nagyon fiatal vagyok még, de érdekes, hogy mitől erezhetem most ezeket.

24N

2020. júl. 21. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Találtál egy jó kapcsolatot, ahol nyugodt vagy, megvan a kellő biztonság és ezért érzed szerintem így.
2020. júl. 21. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert még találtad azt, akivel el tudod képzelni. Ugyanígy vpltam/vagyok, mint te. A hosszú távú tervek között mindig ott lebegett, hogy majd egyszer akarok gyereket, de nagy vágyat nem éreztem. Pedig hosszú kapcsolataim voltak (3 év, majdnem 9 év, 2.5 év). A jelenlegi párommal 2 hónap után tudtam, hogy VELE akarok gyereket.
2020. júl. 21. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az alapján amit írsz, szerintem neked lesz gyereked. Én is 24 éves lány vagyok, és a jelenlegi barátom mellett szinte már várom az esküvőt, első gyermeket. Bezzeg exem mellett más volt a helyzet.
2020. júl. 21. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!