Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon sokat gondolkodom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sokat gondolkodom mostanában, hogy így hova fogunk jutni?

Figyelt kérdés

Van egy barátom (?), akivel lassan egy éve találkozunk, az utóbbi pár hónapban nagyon sokat vagyunk együtt.

Nálam alszik, nálam vacsorázik, itt fürdik...segít a dolgaimban, kisegít anyagilag (viszonylag nagyobb összeggel is, kérés nélkül), sétálunk, iszunk és eljutottunk oda is, hogy teljesen megbeszéljük az anyagi helyzetünket (kinek milyen bevételei, kiadásai vannak, épp mennyi pénze van...de nem én kezdeményeztem ezt, én utálok ennyire beavatni bárkit is, elfogadni segítséget is nehezemre esik), néha mond kedves dolgokat.

A szexualitással viszont vannak gondjaink. Egy ideje nem igazán tudom élvezni vele a szexet és hiába gondolkodok, nem tudok rájönni, mi lehet a baj. Ha nem javul meg, akkor mi lesz velünk?

2017. okt. 10. 09:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Vagy szakitasz vele vagy eltek mint ket nyugdijjas egymas mellett. Beszeld meg vele azert elsore inkabb
2017. okt. 10. 09:17
 2/17 A kérdező kommentje:
Beszéltünk róla. Kb mindenről tudunk beszélni, nagyon ritka, amit nem tudunk megbeszélni. Zavarja, igyekszik is, hogy tegyen érte(m) és én is igyekszem csak rá figyelni...de valahogy mégsem olyan egy ideje, mint eleinte. Beszéltünk róla, éjjel is beszéltünk...
2017. okt. 10. 09:27
 3/17 anonim ***** válasza:
Az új partner izgalma idővel elveszik. Ha azt keresed rácsesztél. Próbáld meg kitalálni mi izgatna és valósítsd meg vele...
2017. okt. 10. 09:30
 4/17 anonim ***** válasza:

Mindenkepp tisztázd vele, hogy az anyagi segítsége az ajándék vagy kölcsön volt, mielőtt dobod.

Nyilván próbáld az elsőt kimondatni vele

2017. okt. 10. 10:25
 5/17 A kérdező kommentje:

Ő is pénzből él, nem?

Tehát nem osztogat ajándékba senkinek pénzt!!!!

Nem akarom, hogy vége legyen, nem akarom kidobni. Attól tartok, hogy ráun, hogy ilyen lettem, pedig nem szándékos. Talán csalódás neki, hogy ebben sem vagyok elég jó... Ezért kérdeztem. Mert aggódok.

A pénz nem minden! Én akkor is kedveltem (még nagyon az ismerkedésünk elején), amikor úgy szedegettük össze a pénzünket arra, amit együtt akartunk csinálni. És nagyon is jó volt, az egyik legjobb emlékem. :)

2017. okt. 10. 10:33
 6/17 anonim ***** válasza:
Azért nem élvezed vele, mert a tudatalattidban tisztában vagy vele, hogy ilyen eléggé szerencsétlenke, nem túl tökös férfiről van szó. (Az alapján, amit leírtál róla)
2017. okt. 10. 11:32
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem férfiatlan. :) Számomra teljesen rendben van! :)
2017. okt. 10. 11:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Örülök akkor, ha ilyen tökös, férfias, jó dumás, magabiztos, bátor, kezdeményező, önbizalommal teli, férfias, magáért az élet minden területén kiállni képes párod van. Így van?
2017. okt. 10. 12:25
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy simán csak egyhangúvá válltak az együttlétek? Pl én nagyon rosszul tűröm a monotóniát, állandó változatosság kell, hogy ne veszítsem el a kedvem. Viszont ismerek olyat is, aki csak egy pózban hajlandó csinálni és csak úgy (se orál, se semmi más, csak sima szeretkezés). Elmondása szerint neki így jó. Nyilván embere válogatja. Lehet csak annyi kell, hogy kipróbáljatok valami újat.
2017. okt. 10. 12:32
 10/17 A kérdező kommentje:

Számomra az a fontos, hogy fel lehessen nézni a másikra. Legyen okos, merész (én félek a sötétbe kimenni, így nem nehéz etekintetben lenyűgözni :D ), magabiztos, ő legyen a dominánsabb... ilyesmi. Persze biztosan nem tökéletes, mint ahogyan senki sem, de ő így az, aki, így van jól. :)

Szóval számomra így jó, ahogy van, mégha nem is mintapéldája a férfiasságnak (mert igaz, vannak "dolgai"... de mindenkinek vannak!!!)

2017. okt. 10. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!