Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minden lány csak a pénzért/kin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány csak a pénzért/kinézetért szereti a párját?Nincs is már igaz szerelem?

Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 01:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Hát ez durva általánosítás. Én soha nem azt néztem mennyi pénze van. Nyilván vonzónak kell találnom valamiért az pedig a külseje. De az sem biztos hogy aki nekem vonzó az mindenki másnak az. Nem feltétlenül attól lesz valaki vonzó mert egy Adonisz.

Amúgy az én párom mielőtt megismertem sport ember volt. Kocka has ,izmok nagyon jól nézett ki. (Küzdő sportolt) De mire én találkoztam vele ezek eltűntek jórészt mer egy másik életterületre helyezte a hangsúlyt. Tehát se kocka has se izom kolosszus test és a fizetése is kevés volt. Attól még őt akartam.

Most már nagyon szép fizetése van amiért nagyon keményen meg is dolgozott. És büszke vagyok rá. De nyilván nem a pénzért és a kulseje miatt vagyok vele hiszen akkor már az elején sem lettem volna ott.

2020. júl. 20. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!