Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesz egy férfi, ha foglalt nőbe lesz szerelmes? Kimutatja? Inkább elnyomja ezt az érzést? Esetleg közeledik?
#12 Kényes téma az általad felsorolt feltételekkel, de úgy is nemleges a válaszom, és le is írom miért.
nem szeretem az olyan párkapcsolatokat, ahol egymástól függenénk, legyen a Nő is olyan, aki nem ijed meg, ha egy kis ideig akár egyedül marad, ne azért legyen valakivel, mert nincs más lehetőség, és csak akkor lépjen, ha van kihez mennie. Zárja le a múltat, ha úgy látja nem megy, és induljon tiszta lappal.
Kedves Kérdező, 13-as ismét:
Inkább azt mondanám, mit tennék, mindenképp elfojtanám, mert nem tennék tönkre egy működő párkapcsolatot, közeledni eszembe sem jutna ezen feltételek mellett, de mint írtam, kettővel feljebb, nem tudnék érzelmeket táplálni, az hogy tetszik, vagy bejön esetleg, más téma, de nem lennék szerelmes, pláne nem élném bele magam.
Fontos, hogy csak saját példámba tudtam nyilatkozni, nem mindenki él a valóságban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!