Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ugye, hogy a társkeresőn csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye, hogy a társkeresőn csak idióta emberek vannak, akik nem komoly, szeretetteljes kapcsolatra vágynak?

Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 20:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó, mondjuk én komolyan vettem a dolgot. Csomót olvastam a témában, szinte "tudományos" alapossággal alakítottam ki a profilomat, a fényképeket... Kiválasztottam kb. 50 csajt első körben, akiknek elküldtem egy gondos alapossággal megírt első üzenetet (még a régi szép időkben, amikor ez még ingyen volt), természetesen mindegyiknek ugyanazt. Válaszolt kb. 10 csaj. Ezeknek megint küldtem egy választ (még mindig ugyanazt mindnek). Erre válaszolt kb. 5. Ezeknek már írtam mindnek külön, rendes, személyre szóló üzenetet, és a lehető leghamarabb elhívtam őket randira. Egyáltalán nem volt célom, hogy irogassak velük, a cél a randi! 2-szer kezdtem bele ilyen projektbe, mindkettő eredménye 1-1 feleség lett. Persze biztos szerencsém is volt valamennyi.
2020. júl. 16. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:
16%
El nem tudom képzelni, hogy ugyanazzal az emberrel hogyan lehet együtt lenni sokáig. Szerintem egy férfinek azon kell dolgoznia, hogy 50 körül is sármos legyen és ne kelljen szenvedni gyerekesekkel és ne kelljen leragadni ugyanannál a nőnél.
2020. júl. 20. 17:18
 13/13 anonim válasza:

Ez koránt sem igaz!!

A páromat társkeresőn ismertem meg/love.hu/ és nyolcadik éve tapossuk egymást!

2020. júl. 23. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!