Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy kolléga nőbe, akinek már családja van. Jókat szoktunk beszélni, de sokat is veszekszünk mióta tudja szeretem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Első látásra beleszerettem egy lányba. Én a főnöke vagyok. Azt tudni kell neki családja van, de le akar lépni, mert nem szereti a párját. Ezen kívül vannak gyerekei is. Neki nem kellene amúgy dolgoznia, mert a párja jól keres. A lényeg, hogy nagyon sokat beszéltünk sokáig eleinte. Mindennap beszéltünk telefonon, írtunk egymásnak. Nem szerelmes dolgokat csak úgy mindent. Elmondtam szerelmes vagyok belé és őt akarom. Tetszett neki, de el utasított. Azóta 4 hónapja mindennap próbálkozok nála. Mindennap elmondom mennyire szeretem, próbálok kedves lenni vele, de ő már inkább le kezelő velem, elutasito mindenki előtt. Mindenki előtt be sároz. 3 napig jóban vagyunk aztán 3 napig dzsihád van. Azt mondja neki csak barát kell. Nem kell férfi. Elmondtam neki messengeren ha nincs más akkor legyünk barátok számíthat rám. Aztán úgy jött be, hogy tiszta ideg volt. Tombolt. Miattam, mert egyik nap szeretem másik nap már csak barátság. Most 3 napig együtt voltunk dolgozni ebből egy 24 órát. Volt egy másik kolléganő is velünk. Jól el voltunk. Nem veszekedtünk és nagyon jó volt vele. A meló szar volt pedig. Azt mondta, ha használnám az eszem kevesebbet veszekednénk. Illetve azt is mondta meg vagyok hallva érte. Kérdeztem az jó nem? Azt mondta ez miatt mindig szív. Nem tudom mit csináljak. Folyton rá gondolok. Folyton vele akarok lenni és tudom ő sosem gondol rám. Sosem kellek neki. Sosem tudom azt neki megadni amiben most él anyagi javakat. Dagadt is vagyok. Sokat is veszekszünk. Mégis ő kell, mert okos és erős lány. És nekem ő a legszebb. Mit csináljak? Hagyjam? Egyre nehezebben beszélek vele amúgy.2020. júl. 13. 02:27
11/16 anonim válasza:
Normális esetben én hagynám ha így áll hozzá.
Szeretem ezért az a fontos, hogy neki jó legyen.
Segíts neki mindenben, hogy könnyebb dolga legyen. Néha kedveskedhetsz valamivel de ne legyél sok. Azt kell észrevennie, hogy amúgy tök rendes vagy meg tényleg szereted.
Bár a személyiséged miatt gondolom ez már nem fog úgy végződni ahogy szeretnéd.
12/16 anonim válasza:
Ja és a véleményem, hogy iszonyat pocsék főnök vagy, le kellett volna már váltani téged! Vagy ha tulajdon akkor jobban jártál volna ha eladod a válalkozásod, mert nem tudod különválasztani a munkát és a magánéletet. Necces vagy hogy nem érted a NEM szót, és azért is necces vagy mert zaklatassal probálod becserkészni az alkalmazottadat, és azért is necces vagy, hogy nem érted mi az, hogy foglalt, még akkor is ha a másik a szakításon gondolkodik, de a legjobban a zaklatásod miatt vagy a legneccesebb. Ezek mind nagyon taszító tulajdonságok, annyira hogy az embernek okádnia volna kedve a viselkedésedtől.
13/16 anonim válasza:
*kéri e az áthelyezését javítva
14/16 anonim válasza:
Jesszusom de undorító aljas alak vagy, kérdező. Remélem ez csak valami provokatív kamu.
15/16 anonim válasza:
Hagyd inkább, és legyél felelősségteljes vezető. Ahhoz képest, hogy főnök vagy, nem mutatod jelenleg korrekt főnök jeleit sem felé, aki nem akar tőled semmit, mégis érzelmileg manipulálod, sem a többi kollégád felé. Én azt mondanám, vagy hagyd, ha tudsz felnőtt, rendes főnök módjára viselkedni, ha meg nem, akkor mondj fel, mindenkinek jobb lesz.
16/16 anonim válasza:
Nálam 2 hét a várakozási idő, amit finoman közölni is szoktam vele. 2 héten belül nem történik előrelépés én és a lány között, akkor hagyom, minden tárgytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!