Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi bajom van? Mi ez a beteges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajom van? Mi ez a beteges szerelem?

Figyelt kérdés

Januárban ismerkedtem meg egy férfivel, aki rögtön be is jött nekem. Márciusban összejöttünk, áprilisban küszködtem hogy alig találkozunk a vírus miatt erre április végén összeköltöztünk.

Annyira szerelmes vagyok, hogy még ilyen sosem volt. Ijesztő. Folyton vele akarok lenni, egy nap ha nem látom hiányzik nagyon. Most hétvégére hazajöttem, de kínlódok. Hiányzik mindene.

Előtte volt egy 3 éves kapcsolatom, de ott a heti 2-3 talival nem volt bajom. Ez most valami embertelen. Ráadásul kollégák is vagyunk, tehát szószerint 0-24 együtt vagyunk.

Aggódom, hogy neki ez a jövőben mennyire lesz elviselhető, néha már látom hogy igényli az egyedüllétet amit meg is kap.

Pszichológushoz kell mennem?

2020. júl. 10. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Álmodj királyfi/lány:D

Nem ilyen, akár hogy erőltetett

2020. júl. 10. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
*erőltetett/erőlteted
2020. júl. 10. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!