Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek ebben a helyzetben?
1 hónapja kezdtem egy munkahelyen.Van egy kollegám, aki nagyon tetszik. Kapcsolatban vagyok én is és ő is.Többször vele álmodtam már , nagyon vonzódom hozzá.Minden nap beszélünk( messengeren is) de semmi olyanról, inkább csak barátilag, bár néha mintha félreérthetően írna és sokat törődik velem( hogy jól menjen a munkán stb, mindenben segít) és jókat beszélgetünk mindig.
Nem tudom hogy kezeljem ezt a helyzetet, tegnap álmomban szenvedélyesen csókolóztunk,aztán megbánta és otthagyott, maradt a barátnőjével.
Mi tévő legyek? Egyre jobban tetszik.
Èn 22/L ő 30 /F
Igen én is bizonytalan vagyok (6-os). De mostanra úgy vagyok vele, hogy nem mindegy? Úgysem lehet belőle semmi... :(
Pedig annyira szerelmes vagyok, hogy rosszul vagyok fizikailag. :(
Erről nem tehetek. Arról viszont igen, hogy hűséges leszek e.
Jó azért nem kéne egyből leírni hogy csak dugni akar.... rendes srác amúgy és nem az a csajozós típus.... távkapcsolatban van amúgy a párjàval másfél éve.
Nekem eddig úgy jött le, hogy barátkozni akar csak....
De mint írtam lehet én képzelek többet ebbe és nem akar semmit se kapcsolatot se dugást....
csak örül hogy lett egy rendes kollegaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!