Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek ebben a helyzetben?
1 hónapja kezdtem egy munkahelyen.Van egy kollegám, aki nagyon tetszik. Kapcsolatban vagyok én is és ő is.Többször vele álmodtam már , nagyon vonzódom hozzá.Minden nap beszélünk( messengeren is) de semmi olyanról, inkább csak barátilag, bár néha mintha félreérthetően írna és sokat törődik velem( hogy jól menjen a munkán stb, mindenben segít) és jókat beszélgetünk mindig.
Nem tudom hogy kezeljem ezt a helyzetet, tegnap álmomban szenvedélyesen csókolóztunk,aztán megbánta és otthagyott, maradt a barátnőjével.
Mi tévő legyek? Egyre jobban tetszik.
Èn 22/L ő 30 /F
Egyszerű.
Ha szereted a barátodat, megszakítod a kollégáddal a haverkodást és szigorúan csak a munkahelyen beszélgetsz vele szigorúan csak munkáról. A párkapcsolatodon pedig megpróbálsz javítani, mert valami nagy gikszer van, ha kezdesz más iránt is érezni.
Ha nem szereted a párodat, nem akarod helyrehozni a dolgokat, szakítasz vele. Benne van a pakliban, hogy a kollégád nem is fog komolyabban lépni feléd vagy csak meg akar dugni. Itt megint önállóan meghozod a döntést, hogy mit szeretnél, de legalább már szingli leszel és te nem bántasz meg senkit.
Dettó. Mi február óta chatelünk, elég durva mostanra a beszélgetés. Mostanában erőlteti a videós beszélgetést, nemcsak a hívást. Én megfogadtam hogy elfelejtem. Mert vagy elfelejtem, vagy szerető leszek. Más kimeneteli lehetőség nincs. Én meg nem leszek szerető, szóval....
Egy évet adtam magamnak, hogy túllegyek rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!